Смъртни неща, които правим, когато се опитваме да отслабваме

Точно как сме

Ако можехме да вземем всички неща, които знаем за загуба на тегло, упражнения и диета, и да го изгорим на четири думи, щеше да излезе така: Яжте по-малко, движете се повече, фраза, която сме чували толкова пъти, безсмислено. Да, знаем, че е въпрос на калории в сравнение с калориите, но ако някога сте стъпили на скала, след като сте работили много усилено само, за да видите абсолютно никаква промяна, знаете, че става дума за много повече от контролиране на калориите.

Част от него е, че е трудно да отслабнете . Трябва да постигнем всичко перфектно - калории , калории , управление на стреса, управление на съня - да постигнете резултати, докато работите срещу тяло, което иска да съхранява допълнително количество мазнини само в случай, че има глад зад ъгъла.

Понякога се влошаваме с някои от глупавите неща, които правим, когато се опитваме да отслабнем. Най-вече, опитвайки се да принудим тялото си в определена форма или несъзнателно да се лъжем за себе си за това колко много се храним и упражняваме.

Ако се мъчите да отслабнете, може да се саботирате сами. Научете повече за нещата, които правим, когато се опитваме да отслабнем и как да спрем да ги правим.

Опитвате се да намалите корема, бедрата, бедрата и т.н.

Blend Images - снимки от JGI / Jamie Grill / Brand X

Това има пълен смисъл, нали? Когато правите криза , го усещате в корема си ... затова трябва да отслабнете от корема си . Или да вдигнете крака и да го почувствате във външното бедро, така че да изгубите мазнините около бедрата си, нали?

За съжаление тялото не работи по този начин. Тялото работи като цялостна система, така че когато работите с една част от него, всъщност черпите енергия от цялото нещо. Това е като централна климатизация в къща - Затварянето на вратата няма да охлади само една стая ... цялата къща получава същото третиране.

Може да не ви се струва, че е голяма работа да повярвате, че упражненията, които вършите, ще ви донесат тези шест пакета или този твърд задник , но постоянният неуспех да постигнете целите си може да бъде истинско съпротивление на мотивацията ви.

Защо трябва да спрете

| Повече ▼

Използване на лоша форма с упражнения

Пейдж Вайнер

Всички ние сме виновни за използването на лоша форма от време на време, най-вече защото човешкото тяло има фин инстинкт: Да вземем най-простата, най-малко болезнена пътека от А до Z. Ако това означава да се люлее тежестта по време на бицепса, по-лесно или отпадайки главата си по време на натискане, за да избегнете болка, тялото ви ще опита.

Проблемът е, че лошата форма не само ви излага на риск от нараняване , но това е сигурен начин да губите време. Всеки път, когато използвате лош форма, вие фокусирате вниманието си от това, което работите, и използвайки други мускули, които вероятно нямат бизнес. Подобно на малко дете, непрекъснато трябва да наблюдавате тялото си, за да сте сигурни, че прави това, което се очаква.

Как да спрем

| Повече ▼

Забрави, че вече не си 20 години

Цена / Спайк Мафърд

Когато бях на 20 години, мога да тренирам часове ... и това беше след като прекарах цяла нощ в изучаване. Добре, пиех предимно, но мисля, колко енергия трябва да работите, отидете на класа и упражнявайте с махмурлук? Тези дни цяла нощ, след което две часа тренировка ще ме постави в болница, но все пак има малък глас, който от време на време изпъква от ума ми и казва: "Помниш ли колко си готова тогава?"

Също така си спомням, че не бях най-ярката крушка на тази възраст. Може би съм бил във форма, но не винаги правя това, което е най-доброто за тялото ми и това, което всички ние трябва да помним, толкова трудно, колкото е, е, че нашите 20-годишни тренировки нямат място в 40- или-50-нещо-годишно тяло. Този факт обикновено не ни спира да се опитваме и резултатите включват, но не се ограничават до: Наранявания , невероятна болка , силно желание да напуснете и евентуално посещение на вашия приятелски квартал, ортопедичен хип, коляно или гръб хирург.

Трудно е да станете по-големи, защо да го направите още по-лошо, като правите тренировки, които тялото ви просто не харесва вече?

Как да спрем

Лъжейки за това колко ядете

Гети изображения / Дон Фаръл

Аз редовно лъжа за себе си за хранене. Това не е защото съм лош човек, а просто не ми харесва да мисля за лошите неща, които правя - като да ям целувка на Хърши всеки път, когато минавам през кухнята или да пия още чаша вино, когато знам Не би трябвало. Всъщност, не е задължително да вършите тези неща ... но е противопоказано, ако целта ми е да отслабна. Ако се задоволя с решението и се чувствам добре, няма причина да се чувствам виновна за това или да лъжа за това.

Проблемът е, че това е поведението, с което всички се занимаваме, когато става дума за загуба на тегло. Клиентите ми редовно декларират, че диетите им са много здрави и просто нямат представа защо са спечелили 10 паунда през изминалия месец. Тоест, докато не започнем да разглеждаме подробностите в техните дневници за храна и ще разберем, че е възможно да пият по три чаши вино всяка нощ, отколкото да пишат надолу. Да бъдеш честен е трудно, но да бъдеш с наднормено тегло често е по-трудно.

Ако искате да отслабнете и не постигнете напредък, вашите хранителни навици могат да бъдат виновни.

Как да спрем

| Повече ▼

Лъжата за тренировките ви

Гети изображения / Medioimages / Фотодиск /

Упражнението е такова субективно нещо, нали? Например клиентът ми * Дейв веднъж спомена, че той работи "много трудно" на стационарните си тренировки под наем всеки ден. Когато попитах колко е трудно, той каза, че получава 125 удара в минута.

Това беше мигновена информация, че неговата идея за трудност не е била близо до моята . И не беше, че лъже, наистина. Проблемът е, че някой треньор му е дал изчисление на сърдечния ритъм преди милион години, като му казва да не надхвърля 125 удара в минута. Дейв никога не е мислил за факта, че тренировката се чувстваше наистина лесна или че дори не разбиваше пот. Никога не му хрумна, че може да промени нещата, да работи по-усилено.

И това е нещо, което се случва с всички нас. Лесно е да се объркате колко трудно трябва да работите и дори е по-лесно да се объркате колко калории всъщност изгаряме. Имаме калкулатори за дейността , разбира се, но те не винаги са точни и калориите на кардио машини почти винаги са надценени . Лесно е да повярвате, че сте изгорили 500 калории за 30 минути, когато наистина сте изгорили около 300. Глупави легнати машини.

Как да спрем

| Повече ▼