Какво трябва да знаете за Six-Pack или Washboard Abs

Това е наистина трудно

Въпросът, който много лични треньори получават, е: "Мога ли да получа абсурд от шест пакета?" Краткият отговор: Може би, но това ще отнеме много работа.

Защо имаме мазнина около нашите Abs?

Ако трябваше да питаш повечето хора. - Къде е мястото, в което имаш склонност да съхраняваш повече мазнини? Повечето биха казали около коремите си . Генетично, много от нас натрупват допълнителна мазнина около торса и е трудно да се отървем от него.

Ако наистина искате да се отървете от резервната гума , да получите фактите и да научите правилния начин да постигнете целите си.

Истината за Six-Pack Abs

Първото нещо, което трябва да разберете, е следното:

Всички ние имаме абсолют от шест пакета.

Шест-опаковки не са "създадени", като правят упражнения , които вече съществуват. Причината, поради която повечето от нас не могат да видят абсцеса, е, защото те са покрити със слой мазнини.

Това означава, че:

Как да намалите телесните мазнини

Добре, така че ние отговорихме на въпроса как да получите шест пакет abs: Отслабнете телесните мазнини. И така, как го правиш?

Имайте предвид, че за някои от нас просто не е в генетичните карти, за да получите шест пакет. Обикновеното количество работа, което трябва да направите, за да постигнете плоски кореми, обикновено не се вписва много добре в средния ежедневен живот, така че понякога е най-добре да се съсредоточите върху други цели.

Пазете Вашите Ab упражнения

Това не означава, че упражненията на Аб нямат никаква цел. Силните гръбнак поддържат гръбнака и предпазват гърба ви, особено когато се съсредоточите върху изграждането на здравина на ядрото . Въпреки това, имайте предвид, че вашата тренировка е само част от пълната програма, когато става въпрос за получаване на шест пакет.