Как да избегнете прекалена тренировка за нови работници

Не се излагайте на риск от нараняване

Когато започнете да тренирате, трябва да се притеснявате за много неща. Как да създадете безопасна ефективна програма, която включва правилното количество сърдечно и правилно обучение за силата , за едно.

И вие също трябва да мислите за умствената страна на упражненията, как да получите и да останете мотивирани и как да избягвате да прескочите тренировките си, когато животът попадне на пътя.

Може да не мислите, че упражнявате твърде много, но това е просто грешка, която много начинаещи правят, правят прекалено прекалено скоро и се излагат на риск от нараняване.

И така, откъде знаеш колко е твърде много? Трябва да се научите да слушате тялото си по съвсем нов начин.

Как да разберете, ако го прекалявате

Има някои много очевидни признаци на пренапрежение, някои от които включват следното:

Ако осъзнаете, че вашите тренировки страдат и сте загубили интерес и енергия, това е чудесно време да си починете от обичайната си работа. Това може да означава няколко дни до седмица пълна почивка или правене на нещо с нисък ключ като йога или стречинг.

Номерът е да слушате ума и тялото си и да им позволите да си починат, ако имат нужда от тях. Ще се върнете, за да упражнявате освежени и енергични функции.

Колко е достатъчно?

И така, как да избегнете това? Всичко е за изпробване на границите, без да се стига твърде далеч. Знам, че не е точен отговор, но тялото на всеки отговаря да тренира по различен начин, така че просто трябва да обърнете внимание и да се върнете, когато се чувствате, че нещо не е наред с вашето тяло.

Опитайте някои от тези съвети, за да избегнете твърде много упражнения и да поддържате тялото си здраво и удобно:

Програми за стартиране

Понякога просто се нуждаете от малко помощ, за да започнете да тренирате, така че ето някои от програмите, които да ви помогнат да влезете в него без прекалено объркване, като " Фитнес за абсолютни начинаещи" , 4- дневна тренировъчна програма за тренировки и 30-дневно ръководство за начинаещи за начинаещи ,