Защо комбинираните упражнения получават страхотни резултати

Комбинираните упражнения са движения, които включват повече от една съвместна и мускулна група в даден момент, за разлика от упражнение за изолация, което действа само един мускул / става по едно и също време.

Например, повдигането на краката включва движението на тазобедрената става и фокусирането върху укрепването на външната част на бедрото / глутетата. Ако щяхте да го промените на странична стъпка с клякам , все още работите с външната част на бедрото, но сега сте добавили повече стави - бедрата, коленете, глезените и лактите, както и повече мускули - квадрата, hamstring, телета , бицепс и предмишница.

Бичепските къдрици са друго изолиращо движение, включващо лакътната става и мускулите на бицепса. Но какво ще стане, ако добавите клякам?

Не само, че работите с ръцете, но същевременно насочвате към основните мускули на долната част на тялото. Това също така прави движението по-голямо предизвикателство и повишава сърдечната честота, добавяйки елемент на кардиото към традиционното движение на силата на тренировката.

Всичко това се превръща в изгаряне на повече калории, отколкото бихте направили, като направите набор от традиционни бицепс къдрици.

Защо смесени движения?

Комбинираните движения са важни при всяко рутинно упражнение поради различни причини.