8-те най-добри дамски тенис обувки за underpronators през 2018 година

Ако имате високи арки, тези пролуки са идеални за вас

Намирането на правилните обувки за обувки за вашия тип крака ще ви помогне да се движите комфортно и да не се нараните. Ето някои от най-добрите обувки за бягане за жени, които имат високи арки и подлец. Ако не сте сигурни какъв тип крака имате или как тичате, отидете в работещ специализиран магазин за правилен анализ на походката и монтаж на обувки.

Тази тренировъчна обувка от Asics абсорбира шок, възглавнички и захранва неутралния към подлежащия на бегач. Стелката ComforDry помага за поддържането на сухотата на краката и без блистери.

Тази обувка е добре омекотена и е особено подходяща за малки и средни бегачи, търсещи олекотена обувка. Твърдата гумена подметка на предната част предлага отлична издържливост и гъвкавост.

Пътуващите като Brooks Ghost за неговото превъзходно омекотяване, както и удобно, леко и гъвкаво усещане. Освен това има още малко място в кутията, така че е добре за жени с по-широки крака. И въпреки че не би трябвало да изберете обувки за бягане, базирани на цвета, Brooks Ghost се предлагат в различни забавни цветове, така че има много да избирате.

Друга отлична обувка от Asics, обувките GEL Cumulus получават високи оценки от бегачите за укрепването и комфорта им, като казват, че те наистина живеят до името "cumulus".

Наблюдателите препоръчват да се оразмерят най-малко 1/2 размер за правилното им прилягане.

Runners обичат Saucony Triumph за широката си кутия за кутия, за почивка, комфорт и голяма подкрепа за бягане или ходене на дълги разстояния. Триумфите имат висока лоялност към марката / модела: Много бегачи докладват, че носят Триумф от години и се кълнат, че никога няма да преминат.

Тези обувки от Брукс са чудесни за жени с високи арки, които се движат по-дълъг километраж и като обувки с подплънка. Те също така имат допълнително място в кутията, ако имате широка предна част.

Тези обувки от Адидас са чудесни за жени с високи арки и тесни крака, които също имат нужда от достатъчно място в кутията.

Тази издръжлива обувка от Saucony, с широката си основа, дава изключително меко и гладко пътуване. Задната решетка за крака осигурява по-добро уплътняване и стабилност чрез центриране на петата при удара. Тази обувна обувка е чудесна за женските бегачи с широки крака, които търсят едновременно подтискане и гъвкавост в обувката.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .