Как да подобрите силата си тренировки

Вероятно сте чували термина "тренировка за функционална сила" и сте мислили - наистина? Как може вдигането на теглото да е възможно няколко пъти? Не е като да прекарате деня си като нещо като трицепс разширения или гръдния преси . Ако го направите, вероятно ще бъдете фитнес модел или нещо подобно.

Може би не правим точно тези упражнения всеки ден, но ние използваме тези мускули цял ден и това е мястото, където функционална сила обучение идва в: Обучение нашите тела, за да изпълняват по-добре типове движения, които използваме за ежедневието.

Времето, прекарано в развиването на динамична сила, гъвкавост и гъвкавост, преминава във вашите ежедневни дейности, което прави живота малко по-лесен.

Това, което вашето тяло прави цял ден

Телата ни преминават през различни движения всеки ден:

Функционални упражнения

За да получите по-добро в тези ежедневни движения, сила тренировка е задължителна и има четири функционални упражнения, които ще ви помогнат да извлечете максимума от тялото си. Извършването им няколко пъти седмично ще ви позволи да направите повече с по-малко усилия и повече доверие.

Можете да ги правите навсякъде, по всяко време:

Най-доброто оборудване, за да получите повече функционалност

Вече имате най-доброто оборудване наоколо, за да направите тренировките по-функционални - вашето тяло. Но има и други инструменти, които можете да използвате, за да предизвикате тялото си с по-голяма устойчивост:

Точно както спортистите тренират за специфичния си спорт, ние имаме конкретни домашни или развлекателни дейности, за да тренираме.

Направете обучението си брой; го направи функционален.