Долна въглехидрати Рецепти

Преглед на рецептите за ниско съдържание на въглехидрати

Едно нещо, което прогнозира колко добре човек ще направи преход към здравословно хранене, е колко удобно и заинтересовано е да прави определено количество проста готварство. Хората, които мразят готвенето и са свикнали да разчитат на много пакетирани храни и бързо хранене, ще имат по-трудно време.

Разбира се, това може да бъде направено. Можете да си купите много салати в сандъчета и подготвени пилешки кори в магазин за хранителни стоки.

Можете да потърсите къде са най-добрите храни с ниски въглехидрати и бързо хранене (да, има бърза храна с ниски въглехидрати ). Но, честно казано, това може да стане скъпо и скучно доста бързо.

Така че, ако сте нови за готвене, най-доброто нещо, което трябва да направите, е да започнете с лесни рецепти. Например, яйцата и зеленчуците са едновременно страхотни места за начало! Има толкова много лесни ниско-въглехидрати, които можете да направите!

Рецепти за закуска и идеи

Много хора, които са нови за хранене с ниско съдържание на въглехидрати, смятат, че закуската е първата голяма препятствие. Когато сте свикнали да се доближавате до кутията за зърнени храни или тост, може да се озадачите, за да разберете какво да ядете. Разгледайте идеите за меню за закуска с ниско съдържание на въглехидрати и бързите закуски с ниски въглехидрати за някои идеи.

В допълнение към горепосочените рецепти за яйца има рецепти с ниско съдържание на въглехидрати, които могат да доведат до палачинките и кифличките, които може да ви липсват, включително:

Хляб и кифлички

Да, вие сте прави - обикновеното пшенично брашно е предимно ограничено при хранене с ниско съдържание на въглехидрати, но можем да използваме заместители като брашно от бадеми и брашно от ленени семена, за да направите бързи хлябове (дрождите не работят толкова добре с тези съставки) , Например, вижте:

Салати

Салатите са с ниско съдържание на въглехидрати, като основна част от храната или отстрани. Важно е да се обърне внимание не само на съставките в самата салата, но превръзката, тъй като повечето търговски превръзки имат справедлива добавена захар. Опитайте следното:

Основни ястия

Основните ястия с ниско съдържание на въглехидрати могат да бъдат прости (мислете за бургер и салата) или колкото по-сложни и деликатни, колкото искате. Добър компромис е лесен, но вкусни ястия, които не изискват много умения за готвене. Всички рецепти в това ръководство за ниско съдържание на въглехидрати на основните ястия са много лесни за правене и включват декарбовани версии на такива фаворити като метло и пилешко месо .

Супи

Повечето от тези 10 рецепта за ниско съдържание на въглехидрати могат да се използват като основна част от храненето. И всички те биха могли да бъдат страхотен първи курс, включително ниско-въглехидратна шампанска и супа от карфиол .

Странични ястия

Много от основните ястия, посочени по-горе, са наистина пълни ястия, но някои от тях се нуждаят от странични чинии, за да попълните табелата. Разгледайте това ръководство за ниско съдържание на въглехидрати за странични ястия за дълъг списък от рецепти, като салата от броколи със сако и обикновена печена аспержи .

Закуски

Закуските също са важни! Тук са над 50 идеи за лесна закуска с ниско съдържание на въглехидрати в това ръководство за здравословни закуски с ниско съдържание на въглехидрати , включително топки за протеини от фъстъчено масло и нискокалорични начове .

Десерти

Да, можем да имаме десерт! Въпреки че вероятно е добра идея да не разполагаме с прекалено много сладки, леченията могат да ни накарат да не се връщаме в начини за хранене, които не работят добре за нашите тела. Съществуват редица рецепти в това ръководство за десерти с ниско съдържание на въглехидрати , включително лимон барове с ниско съдържание на въглехидрати и чийзкейк без печене.

пица

Може ли пици с ниско съдържание на въглехидрати да са вкусни? То може! Тук има много идеи, така че можете да имате пиковите вкусове, които обичате, без да изпращате кръвната си захар небесно. (Любимата е тази Пица за дълбоки ястия . Трябва да я опитате, ако сте любител на пица.)

напитки

Понякога изглежда, че всяка напитка, която виждате, е пълна със захар. Но това не трябва да бъде така! Ето няколко предложения за безалкохолни напитки:

Словото от

Знаейки как да направите своя собствена храна е овластяване. Можете да направите храна по ваш вкус и наистина да разгледате хранителните нужди и предпочитания. И вече не трябва да се притеснявате колко захар или други въглехидрати е в храната ви и колко ще се отрази на тялото ви. Най-долу, това е голяма стъпка към поемане на контрол над вашето здраве.