Не-печете Cheesecake с бадемово брашно рецепти

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 238

Мазнини - 16 гр

Carbs - 17g

Протеин - 6g

Общо време 20 мин
Подготовка 20 мин , готвене 0 мин
Сервирания 8 (по 1 парче)

Справедливо, тази лесна рецепта за приготвяне на чийзкейк не се приготвя с колба от бадемово брашно, което изисква около 10 минути във фурната. Но след това можете да кажете завиждане на фурната. Указания за безкорабна версия, което го прави напълно не-печете, също са дадени по-долу.

Можете да запълните този зашеметяващ по много начини. Най-лесният начин е да се разпрострат малко сладко от всички плодове с добавка на захар върху върха на печена и охладена сладка.

Другите опции са на върха с пресни плодове в сезона или да направите плодов сос, като просто готвите замразени плодове с агаве сироп на вкус, докато се сгъсти и се охлади преди употреба. Вие не искате този свеж чийзкейк да се стопи!

Показаните калории са за обикновена чийзкейк без гарнитури. Можете да добавите агаве сироп на вкус, само помнете, че 1/4 чаша за цялата рецепта дава около 5 грама въглехидрати на парче.

Съставки

подготовка

  1. Печете кората от бадемово брашно в съответствие с указанията, или в 9-инчов тиган или 9-инчов тиган с пролетна форма, като потупвате сместа от коричка наполовина по стените на тигана.
  2. В средна купа с ръчен миксер или с помощта на миксер за стойка, комбинирайте крема сирене, ванилия, лимонов сок и агаве сироп. След това увеличете скоростта до средно високи и забийте в продължение на 5 минути, докато гладко, светло и пухкаво.
  3. Смесете крема сирене в коричка. Изгладете и охладете за поне 2 до 3 часа или докато стане напълно студено и настроено.
  1. Когато сте готови да сервирате, пуснете нож около ръба на пружинния панел и извадете яката. Ако сте използвали тиган, тази стъпка е ненужна. Покрийте плодовете за приготвяне на плодове и сервирайте.

Безкорабна версия: Смесете сместа със сметана в купа и след това сервирайте в 8 отделни ястия с плодове.