7-те най-добри елиптика да купят през 2018 година

Разбийте пот в уюта на вашия дом

Ако работите вкъщи е по-скоро вашата скорост, може да искате да помислите за закупуване на парче кардио оборудване, като елиптична машина за подобряване на уредите за домашно упражнение . Има много предимства от използването на елиптичен треньор - това е чудесен начин да се упражнявате в сърцето, като същевременно имате слабо въздействие върху коленете, бедрата и гърба си. Подобно на една стъпка машина и един мотоциклет "всичко в едно", или упражнение като ски бягане, елиптиците осигуряват цялостна тренировка за тялото, която не само работи на краката, но и тонизира ръцете и сърцевината.

Елиптиката е голяма машина, така че може да мислите, че те са извън ценовия диапазон или пространствените ви ограничения - но има много модели, които са достъпни и компактни, както и машини от по-висок клас, които са на равна нога с това, което бихте използвали фитнеса. От фитнес плъхове до тези с проблеми с мобилността, тук, най-добрите елиптични за вас.

Това може да е най-високата цена в нашия списък, но ако търсите подобна фитнес усещане в уюта на вашия дом, Precor EFX 222 е само билета. С тази покупка ще постигнете много стабилна езда и по този начин ефективна, като ви даваме желаните от вас резултати. Машината предлага три различни нива, така че да можете да тренирате всички части на тялото си, като същевременно предизвикате себе си. Нещо повече, имате движещи се ръкохватки, за да ви предложим тренировка за цялото тяло. Плюс това ще получите и сензорен екран, който може да ви помогне да се движите безпроблемно и да проверявате напредъка си.

Рецензенти обичат това за спокойното и гладко пътуване, като един клиент обичаше щанда, за да държи книгите, за да им помогне да изпълняват много задачи. Можете да поръчате това с експертно инсталиране или да го сглобите сами, което според тях ще отнеме около четири часа.

Не е нужно да плащате големите пари, за да получите ефективна тренировка. Exerpeutic 260 Air Elliptical ще ви изпотиш на достъпна цена, по-малка от $ 200. С тази машина ще получите пълна тренировка с движещите се ръце и можете да промените съпротивлението с диск. Той има LCD екран за проследяване на времето и разстоянието, но не и на монитор за сърдечен ритъм. Когато сте готови да работите, можете да махнете машината за лесно съхранение.

Рецензенти обичат усещането за това, но някои отбелязват, че не е подходящ за високи хора или хора над 220 паунда. Отне около час, за да се съберат повечето.

За някои, машината от висок клас може да е прекалено скъпа, но може би ще искате да излезете от най-добрия избор на бюджет - това е времето, когато ProForm Endurance е точно за вас. С тази покупка ще получите комфортно пътуване с някои прецизни технологични функции, като 18 приложения за тренировки, включени за забавни и предизвикателни практики. Освен това, iFit активира лична тренировъчна услуга (срещу допълнително заплащане), а също така разполага с монитор за сърдечен ритъм на EKG. Също така ще получите дължина от 19 стъпки, 18 нива на съпротива и пет различни ъгъла на рампата, което ще направи целия пакет. Тя също може да държи 300 паунда, така че за хората с по-голяма рамка, тази елиптична е чудесна опция!

Ако сте на елиптичен всеки ден, може да се окажете отегчени със същата рутина. С Schwinn 470 Elliptical ще можете да го смесвате с 25 нива на съпротивление на компютъра, 29 различни програми и четири различни потребителски настройки за всеки член на семейството. Освен това има и USB порт за зареждане, така че да можете да зареждате телефона си, докато се потите, високоговорителите да взривят любимите ви мелодии и фен, който да ви помогне да се охладите. Най-доброто от всичко е, че е активирана за Bluetooth, за да можете лесно да прехвърляте данните си между устройствата си, като ви помага да останете в крак с целите си.

Ако сте на пазара за нещо по-компактно от типичния елиптичен треньор, EFITMENT направи малка машина за вас. Този модел се вписва в тесни пространства и също така е преносим, ​​за да се движите около дома ви, когато настъпи тренировка. С неговия малък размер все още ще работите с пот с осем нива на магнитно съпротивление. Освен това има пулсов монитор, за да знаете колко здраво работи тялото ви, което ще ви помогне да проследявате резултатите по-лесно. LCD дисплеят също така измерва всичко необходимо, включително време, скорост, разстояние и др.

Монтажът е лесен според рецензенти, но те отбелязват, че усещането отнема известно време, тъй като има по-кратко натоварване от повечето елиптични фитнес, с които може да сте свикнали. Но при цена под $ 300, това е хубав компактен вариант.

Макар че това може да не прилича на стандартната ви елиптична, тя изпълнява подобни функции, но е съобразена повече с тази, която има ограничена подвижност, иска да тренира на бюрото си или търси малка, достъпна машина. За да използвате, просто поставете краката си в педалите на краката и "движете" краката си назад и напред в подобно движение на елиптичен. Можете да направите това движение, било то седнало или изправено, което предпочитате! Това осигурява тренировка с ултра ниско въздействие, така че е подходяща за всички със затруднения в гърба или коляното.

Влизайки в по-малко от $ 100, този модел заема малко пространство и служи за целта за тези, които търсят нещо лесно по ставите. Рецензенти обичат да използват това по време на работа, а по-възрастните хора са установили, че действително са загубили тегло, докато са седнали и използват тази машина.

Вземете същото движение навън, както правите вътре, с този елиптичен под наем, който ви насочва към улиците. Умен купуват за тези, които обичат да бягат, но се нуждаят от калорийна горелка, която оказва по-малко влияние върху ставите. Този под наем идва с висока цена, но е бил използван от олимпийските спортисти, така че знаете, че това е добра тренировка. С това можете да влезете 20 мили на ден, без да носите тежестта на бягане на тротоара, и може да имате тактова скорост до 23 MPH на равен терен.

Рецензенти отбелязват, че това е чудесна машина за ранени бегачи, а много от тях съобщават за възпалени мускули, а не за болки в ставите, което е основен плюс в нашата книга.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .