10 страхотни рецепти за супа с ниско съдържание на въглехидрати

Супата са чудесен начин да се използват остатъците от месо и зеленчуци. Те могат да направят приятен първи курс или основно ястие. Почти всяка супа може да бъде намалена с въглехидрати, като се оставят макарони, ориз или зърнени храни и се добавят не-скорбялни зеленчуци. В много от тези супи смесените зеленчуци сгъстяват супата, така че няма нужда от брашно или други сгъстители. Ето някои от любимите ми рецепти за супа с ниски въглехидрати.

1 - Пилешка зеленчукова супа

Пилешка зеленчукова супа. Снимка © Стив Коен / Гети изображения

Това е проста супа, но обичам да я променя по много начини, като добавям различни подправки и зеленчуци. Имам няколко предложения за вас - например версия на мексикански език.

| Повече ▼

2 - Зеленчукова говеждова супа

Лора Долсън

Имате ли някаква останала печена печена или гърди ? Това е страхотна база за обилна супа, която прави страхотен обяд.

| Повече ▼

3 - Клем Чоудър

Лора Долсън

Аз съм момиче от Нова Англия, така че обичам момичето. Не е необходимо тя да е пълна с картофи и сгъстители. (Не ми харесват прекомерно удебелените хапки, които често виждате днес, така или иначе.)

| Повече ▼

4 - Кашкавал

Снимка © Лора Долсън

Това е хубава гладка супа, само по себе си, но също така ми харесва добавяне на шунка и / или зеленчуци към нея. Ако добавите малко по-малко бульон, може дори да бъде приличен сос за сирене за зеленчуци.

| Повече ▼

5 - Крем от гъбна супа

Снимка © martinturzak

Използвам както пресни, така и сушени гъби за вкус на гъби, а малко суха шерина наистина я заживява.

6 - Студена супа от пъпеши

Снимка © Лора Долсън

Това е освежаваща лятна супа, приготвена с краставици, пъпеши, кисело мляко и мента.

| Повече ▼

7 - Кремообразна пикантна тиква супа

Кремообразна пикантна тиква, гарнирана с тиквени семки. Хана / Datecraft / Гети изображения

Винаги е добра идея да си вземете оранжеви зеленчуци в диетата си и използването на консервирана тиква е толкова лесен начин да направите това! Това е гладка и пикантна супа. По-надолу в списъка е друга тиква супа.

| Повече ▼

8 - Печена червена чушка

Smokey печена червен пипер супа. Шери Л. Гиблин / Фотолибриране / Гети изображения

Друга супа от зеленчуци, тази със запалване на топлина и ухапване от чипьол или пури с червените пиперки. Това е още един случай, при който смесването на нещо в буркан (в този случай пипер) прави подготовката наистина лесна.

| Повече ▼

9 - Супа от дъга

Пат ЛаКроикс / The Image Bank / Getty Images

Тази зеленчукова супа има набор от цветни зеленчуци в нея и е пълна с хранителни вещества. Можете да добавите пиле или пуйка към тази супа за пълноценно хранене.

| Повече ▼

10 - Нова световна тиква супа

Източник на изображения за храна / Creative на

Аз го нарекох "нов свят" супа, защото тиква е една от храни, които ядем, които са местни в Америка, и добавих други съставки като мексикански chorizo ​​(въпреки че можете да използвате всеки пикантен колбас) и chiles.

| Повече ▼