Бързи закуски с ниски въглехидрати

Идеи и рецепти

С нашия натоварен живот, с бърза закуска на разположение е от съществено значение за получаване на деня започнал право. Тъй като вече не се захващаме с багели и понички (които осигуряват много нишесте, но и малко хранене), ние се нуждаем от начини да ускорим процеса на получаване на здравословна закуска с ниско съдържание на въглехидрати в кратък период от време. Ето някои идеи и съвети за получаване на бърза закуска с ниски въглехидрати.

1. Остатъци

Просто претоплянето на остатъците от вечерята е един от най-лесните начини за подготовка на питателна закуска. Едно от предимствата е, че е вероятно да съдържа голяма част от протеина . Белтъчините са важни за доброто начало на телата ни, но не винаги е лесно да се подготвят с голяма скорост. Опитвам се да направя допълнителна порция или две на всяка вечеря, за да имам достатъчно за закуска и / или обяд на следващия ден. Аз също правя допълнителни зеленчуци, когато ги готвя, тъй като те лесно могат да бъдат поставени в закуска или омлет.

2. Съхранявайте съставките

Планиране на протеиново разклащане? Измерете всичко предишната вечер, така че просто трябва да я хвърлите в миксера. Имате ли горещи зърнени храни, като зърнени закуски? Поставете лененото брашно , солта и канела в купата на гишето, така че просто трябва да добавите топла вода и фъстъчено масло. Може да имате варени бекон или наденица и да сте готови за включване в микровълновата фурна.

3. Направете напред

Много предмети за закуска могат да се правят в партида, след което да се охладят или замразят. Например:

4. Бързо готвене

Не е толкова трудно да готвя, ако можеш да го направиш супер бързо.

Научете се да обръщате пържени яйца в тигана: Един от любимите ми (и забавни) спестяващи време трикове е да правите пържени яйца в малък неактивен тиган, да ги обръщате във въздуха без прибори (все още трябва да добавите масло или масло за да работи това). Необходима е изненадващо малка практика да направите това. Най-напред практикувах над мивката и мисля, че само веднъж пропуснах тигана. Ако знам, че ще бъда натиснат за известно време, оставям тигана на печката с парче масло или грозд от кокосово масло. Влизам в кухнята, включа печката, вземам яйцата, и две минути по-късно закуската е готова.

Харесва ми да ги пъхна върху някои затоплени зеленчуци.

Микровълнови яйца: Когато правите бъркани яйца в микровълновата печка, можете да правите други неща по едно и също време. Научете за готвене на яйца за начинаещи .

5. Обвивки, Burritos и Rollups

Изкачвайки вратата? Изсипете яйцата, пилето, колбаса и т.н. в тартала с ниско съдържание на въглехидрати и добавете зеленчуци и подправки, които отговарят на вашия вкус.

6. Закуски без закуска

Маслените продукти, приготвящи лъжица, като кисело мляко, сирене рикота или извара, могат да се комбинират с плодове като замразени плодове и ядки или ленено семе, за да се направи бърза закуска.

Shakes - Всеки от горните или меки тофу може да се използва за разбъркване с протеинов прах и плодове или аромати. Или разклащането може да се направи само с протеинов прах и неподсладено соево или бадемово мляко, кефир или вода. Някои рецепти, за да започнете:

Тук са идеите за закуска дори с по-ниска въглехидрати!