Фъстъчено масло протеинови топки рецепта

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 150

Мазнини - 9 грама

Карби - 12гр

Протеин - 7g

Общо време 15 мин
Подгответе 15 минути , гответе 0 мин
Сервирания 16 (по 1 топка всяка)

Това рецепта за протеинови топки за фъстъчено масло е толкова лесно и е идеалната закуска, когато енергията Ви се забелязва и имате нужда от бърза скорост, за да стигнете до скорост.

Точното съотношение на съставките и резултантния вкус зависи малко от видовете протеин на прах и фъстъчено масло, които използвате. Тази основна рецепта е направена с френски ванилов ароматен протеинов прах, но шоколадът и други вкусове работят добре. Агавеният сироп е доста дълъг, за да му даде малко сладост.

Съставки

подготовка

  1. В средна купа смесете заедно всички съставки (с изключение на смачканите ядки, ако използвате), докато не се съчетаят напълно. Стенд миксер работи чудесно за това, но кухненски процесор или дървена лъжица работи добре, както добре. Може да се наложи да добавите повече протеинов прах, ако сместа е прекалено влажна или е по-силен, ако е прекалено суха.
  2. Смесете сместа в 1-инчови топчета.
  3. Ако харесвате, навийте натрошени ядки или бадемово брашно / бадемово брашно.

Съвети за подготовка

Ако фъстъчено масло, което използвате, има много масло (естественото фъстъчено масло ще варира доста малко в количеството на маслото), най-вероятно ще се нуждаете от повече протеинов прах. Също така, количеството агаве сироп, което използвате, очевидно зависи от личния ви вкус.

Обърнете внимание, че тези топки са меки при стайна температура, така че да не можете да ги хвърлите в чантата и да очаквате, че ще задържат формата си.