Ниска въглехидрати без захар Granola рецепта

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 214

Мазнини - 20 гр

Карби - 10гр

Протеин - 4g

Общо време 45 мин
Подгответе 5 минути , готвяйте 40 минути
Дози 20 (по 1/4 чаша)

Чувствайте се свободни да замените всички ядки или семена, които харесвате в тази рецепта, но лененото брашно е от съществено значение и кокосовият е полезен. Те ще абсорбират течностите и това ще създаде купчините - в противен случай просто препечени ядки и семена с малко аромати. Тъй като тя е напълно ядки и семена, тя е доста богата. Ако искате да го натрупате, можете да добавите или замените някои TVP (това би добавило и протеини) или овесена каша (ако въглехидратната ви толерантност и диета позволяват). За да помогнете, ето таблица с ядки и семена (въглехидрати, калории, мазнини).

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 300F. Покрийте листа за печене със страни със силиконова мат или мазана пергаментна хартия.
  2. Грубо нарязани ядки. Можете да направите това в кухненски процесор, но ако го направите, започнете с по-твърдите ядки - бадемите в тази рецепта или орехи (лешници), ако ги използвате. След като бъдат нарязани малко, можете да добавите по-меките ядки (орехи, пекани). В противен случай по-меките ще станат храна, преди твърдите да бъдат нарязани.
  1. Разтопете маслото или кокосовото масло. Можете да го микровълнирате в купата, която ще използвате за смесване (въпреки че можете да смесвате точно върху листа за печене), ако желаете.
  2. Смесва се сироп и кокосово масло или масло.
  3. Комбинирайте ядките, кокосовите орехи, семена и сол. Ако правите това на листа за печене, първо добавете водата и разбъркайте (ръцете работят най-добре), а след това сместа масло / масло и сироп. В противен случай, просто го комбинирайте в купа и се обърнете към листа за печене. Натиснете равномерно.
  4. В този момент е добре да го опитате. Това ще свърши вкус малко по-малко сладък, така съдия вашето желание за сладост и да добавите повече, ако искате.
  5. Печете за 30-40 минути. Два пъти по време на печенето, разбъркайте сместа с голяма лъжица и натиснете надолу. След втори път не го премествайте вече. Печете, докато ароматизира и леко кафяви на повърхността.
  6. Оставете да се охлади напълно в тигана. Тя ще се охлади, докато се охлажда. Да се ​​съхранява в запечатан контейнер. Сервирайте с кисело мляко, извара и т.н. Ако искате, добавете дехидратирани боровинки или ягоди (неподсладени), каквито носят Trader Joe's.