Как да си направим пица с ниско съдържание на въглехидрати

Идеи и рецепти за пици с ниско съдържание на въглехидрати

Пицата е една от най-популярните храни, но как може да ви хареса, докато гледате въглехидратите и калориите си? Това не е това, което е на върха, това е проблемът, тъй като повечето макарони за пица не са с високо съдържание на въглехидрати. Обичайната коричка за пици на тестото е най-големите източници на въглехидрати. Можете също да намалите въглехидратите в соса и сиренето. Ето идеи за създаване на пица, която да се побере във вашия нисковъглероден начин на живот, а много от тях са също без глутен.

сос

Най-комерсиално подготвеният пица сос има захар в него, както и повечето червени сос от паста. Прочетете етикетите, за да откриете сос от паста без захар, който съдържа 6 до 7 грама ефективни въглехидрати на порция 1/4 чаша. Друга проста и евтина алтернатива е да купите доматено пюре и да добавите свои подправки като чесън, риган и други италиански билки и подправки.

Сирене

Пълномасленото сирене моцарела има около 2,5 грама въглехидрати на чаша, а частичното обезмасляване е малко повече. Повечето други леки сирена имат сходни въглехидрати. Сиренето пармезан има около един грам въглехидрати на унция (което е 5 супени лъжици настъргано сирене).

Други пицарки

Повечето меса имат само малко количество въглехидрати, въпреки че някои колбаси са добавили въглехидрати от пълнители. Зеленчуците, които обикновено се използват на пицата, са с ниско съдържание на въглехидрати. Примерите включват гъби (1,5 грама на чаша, нарязани на парчета), зелени чушки (2 грама на 1/2 чаша, нарязани) и маслини (1 грам на 4 големи маслини), или можете да избирате други зеленчуци с ниско съдържание на въглехидрати .

Алтернативи, които не са от Crust

Ако не искате да отделите време, за да направите своя собствена пица, изпробвайте тези идеи, за да имате тази комбинация от вкусове, които желаете:

Пици с ниски въглехидрати

Ето някои от основните подходи за направата на пици с ниско съдържание на въглехидрати: