Здравословна рецепта за сирене на сирене

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 61

Мазнини - 4гр

Въглехидрати - 1гр

Протеин - 5g

Общо време 2 мин
Подгответе 2 мин. , Гответе 0 мин
Сервирания 16 (около 2 супени лъжици всяка)

Можете да удряте тази рокля от синята сирене след две минути и всъщност е по-здравословна от традиционното превръщане на синьо сирене. Няма абсолютно никаква причина да излеете напоен надолу бутилиран дресинг с много малко синьо сирене в него на прекрасната ви салата, картофени ухапвания или ябълкови или крушови филийки! Ако нямате чесън на прах или сос Worcestershire, вземете малко. Те наистина правят разлика и придават вкуса на превръзката от "добър" до "отличен".

Съставки

подготовка

  1. В средна купа разтрошете сивото сирене и добавете кисело мляко, мътеница, оцет и черен пипер.
  2. Ако се желае, добре се разбърква и се изтънява с вода.

Предложения за сервиране

Представянето е всичко и сервира синьо сирене (или каквото и да е превръзка за това) е изкуство. В зависимост от това как се сдвояват сините дресинг сирене, можете да опитате следните идеи за сервиране на сини сирена сирене индивидуално. Ако сиренето от синьо сирене се използва като потапящ се сос, поднесено с крила, хапки от карфиол или нещо подобно, най-добре е да ги предложите в отделни рамки, така че всеки човек да има свои собствени.

Това също така избягва необходимостта от изливане на превръзката над крилата, което може да доведе до по-меки ръце, отколкото е необходимо.