Рецепта за салати с ниско съдържание на въглехидрати с пиле, бекон и ябълка

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 483

Мазнини - 29 гр

Въглехидрати - 27гр

Протеин - 33гр

Общо време 15 мин
Подгответе 15 минути , гответе 0 мин
Сервирания 1

Тази рецепта за салата с ниско съдържание на въглехидрати се прави със сладки ябълкови бита, които контрастират добре със соления бекон и крем авокадо.

Нарязаните салати са някои от любимите ми, защото те са лесни за ядене (няма гигантски листа от салати) и получавате много вкус с всяка хапка, в различни комбинации аромати.

Съставки

подготовка

  1. В средна купа смесете салатните съставки.
  2. Хвърли с италиански или винегрет дресинг.

Прави 1 голяма сервирана храна. Ако искате по-малко пълнене, разделете го и / или използвайте по-малко авокадо.

Друга голяма рецепта за салата с ниско съдържание на въглехидрати и бекон

Тази рецепта за салата "Броколи с ниско съдържание на въглехидрати" и бекон е друг начин да се включи беконът в здравословна салата.

Повечето класически броколи с рецепти от бекон салата имат сравнително количество въглехидрати, дължащи се на стафиди и захар в превръзката.

Опитвах се да намаля захарта, но да запазя същата комбинация от сладка и сладка комбинация от класическата студена броколи салата.

Още една голяма рецепта за салата с ниско съдържание на въглехидрати и бекон

Тази класическа рецепта за Сладка салата със Скакак със сладки картофки (също известна като Wilted Salad) е направена с ниско съдържание на въглехидрати, като се използва заместител на захарта. Чрез подсилване на съставките - добавяне на готвено пиле, пуйка, риба или тофу - може да се превърне в задоволително ястие.