Как да си направим ниско съдържание на въглехидрати Nachos

Заместете чипс тортила за зехтин или други опции

Солен чипс, сирене, пикантна салса, гуакамол, кориандър, заквасена сметана и може би някои овкусени бобове или смляно месо - това са предимно нисковъглехидратни храни и не са това, което прави надош висококачествена храна. Заведеният с въглехидрати виновник е чипс тортила. Щом разберете как да отрежете чипа, можете да се върнете, за да се насладите на тази лека закуска.

Точно както при пицата , топините са фини и нисковъглехидрати; това е основата, която обикаля навсякъде въглеродни наблюдатели.

Проверете следните замествания на базата, които биха могли да излязат за вас и вашите вкусове.

Печени сирена чипове

Можете да направите изпечени на фурна чисти чипове от почти вид твърдо сирене, което има способността да се стопи. Единственият проблем със сиренето чипове е, че те са толкова пълни, че не можете да ядете много.

Зеленчукови чипове

Можете да замените зеленчуци като патладжан , тиквички / други летни скуош и целина (корен от целина) за нишестени храни, като картофи, нарязани царевица или брашно тортила чипове. Има няколко метода за правене на чиповете, като пържене, печене и използване на дехидратор. Печените чипове са по-трудни, отколкото за пържене. Чиповете може да са по-малко чисти от пърженето, но компромисът е, че ще бъде по-малко мазен.

Методи за приготвяне на зеленчукови чипове Стъпки, които да използвате, използвайте патладжан, тиквички и целина
пържено
 • Използвайте мандолин или друга машина за нарязване, за да намалите зеленчуците.
 • Използвайте масло с висока точка на пушене, като авокадо, царевично или орехово масло, и се уверете, че маслото е най-малко 300 F (особено след като патлакът абсорбира масло като гъба). Колкото по-топло е маслото, толкова по-малко мазни ще бъдат чиповете.
Фурна
 • Леко масло масло вегетариански парчета за предотвратяване прилепване към тигана.
 • Поставете тава за печене с пергамент или силиконова мат.
 • Патладжанът може да бъде нарязан на 1/4-инчови филийки, изпечени в 400 F фурна за около 20 минути (флип по средата).
 • Ако чипсът е сладък, макар и омазнен, изключете фурната и оставете чиповете да седят и да изсъхнат.
 • Тиквичките имат по-високо водно съдържание, така че парчетата трябва да се пекат на ниско за по-дълго време. Поставете фурната на 225 F за един или два часа. Цюкът трябва да се дехидратира частично, преди да започне да се кафя.
дехидриран
 • Нарежете колкото е възможно по-тънко.
 • Хвърли в малко масло, всякакъв вид, и сол.
 • Дехидратирайте при около 135 градуса за 6 до 24 часа.
 • За да проверите дали са готови, оставете няколко да се охладят от 30 до 60 минути.
 • Напълно дехидратираните зеленчуци ще се съхраняват в продължение на много месеци при стайна температура.

Изпечено зеленчуци

Някои зеленчуци може да не работят добре като чипове, но все още могат да работят за начос. Например, можете да отрежете звънените зърна на всякакви размери, които харесвате, и след това да ги готвите. Бърлирането е много по-бързо, отколкото да се правят чипове. Малките до средно големи чушки могат да бъдат нарязани, след това изпечени за 10 минути при 375 F.

Поръсете пиперите със сирене и се разбърквайте, докато сиренето е меко, а чушките са леко овъглени.

Зелето е още един зеленчук, който може да работи добре с нахуо топинги. Сложете парче зеле и поръсете тези парчета със сирене. След това гответе зелето, докато сиренето е меко, а на ръбовете на зелето има малко зацапване.

Пръстен Тофу

Ако харесвате тофу , можете да направите пържени тофу чипове, да ги разтопите във фурната или в микровълновата фурна и да ги заредите с любимите си фиксатори nacho.

Тортили с ниско съдържание на въглехидрати

Друга възможност да опитате като база на вашия nachos е да купувате нисковъглеродни тортили от пазара, да разкъсате тези тортили в триъгълници с размер на чип и след това да ги пържете.

Свинско око

Свинските кори може да не изглеждат здравословен избор, тъй като те са направени от дълбоко пържени свински кожи, но с умереност тази обикновена нездравословна храна всъщност има някаква стойност. Тази закуска има нула въглехидрати, девет грама мазнини - 43 процента ненаситени - и 17 грама протеин, което ги прави по-приемливи от малка торба с картофен чипс. Тази опция "не-въглехидрати" е друга основа, на която много хора обичат да слагат настилките си.

Допринасяне за Nachos

Добрите съпроводки за начос като опресняван боб, гуакамоле или боб, не трябва да развалят карбанната банка.

Следният списък с странични рецепти може да помогне за затварянето на вашия план за хранене.