Без глутен бадеми кокосови без глутен

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 139

Мазнини - 6гр

Въглехидрати - 18g

Протеин - 5g

Общо време 30 мин
Подгответе 15 мин , готвяйте 15 мин
Сервирания 6 (по 1 кифла всеки)

Боровинките кифли са закуска, но някои рецепти имат калориите и мазнините на тортата, заедно с малка хранителна стойност, освен за боровинките. Тези безкислосни боровинки от корен боровинки са по-здравословни, защото използват по-малко захар и си заменят маслото за кремообразно, здравословно авокадо.

Те са направени от кокосово брашно, което има доста лек кокосов вкус и прави тези кифли по-ниски в въглехидратите в сравнение с традиционното брашно. Влагата в кокосовото брашно може да варира, така че може да се наложи да добавите вода, за да направите тази рецепта успешна. Тези кифлички могат да бъдат направени с боровинки или малини.

Съставки

подготовка

  1. Предварително загрявайте фурната до 375 F. Подгответе тавичка за кифлички с голямо количество неприятен спрей. Ако използвате чашковици или силиконови чашки за кифла, все пак ще трябва да ги мазате.
  2. Разбийте яйцата, докато се смесят добре. Добавете авокадо постепенно една супена лъжица в даден момент, докато продължавате да размахвате.
  3. Добавете солта и ванилата и разбъркайте, докато сме смесени. Добавете кленовия сироп към сместа и разбъркайте.
  4. Добавете кокосовото брашно и содата и разбъркайте сухите и влажни съставки заедно. Сега ще размахвате във водата, 1 супена лъжица наведнъж. Кокосовото брашно ще абсорбира течността от влажните съставки - искаш да я постигнеш на консистенция, която ще задържи плодовете, но това не е прекалено дебело.
  1. Внимателно разбъркайте в плодовете и разделете тестото между 6 кифла кифла.
  2. Печете за около 15 до 18 минути, или докато просто обърнете злато отгоре. Ще ви е необходимо по-малко време, ако използвате индивидуални силиконови чашки за кифла.
  3. Охлажда се поне 30 минути на охладителна стойка. Сервирайте топло.

Състав на заместителите и съвети за готвене

Тези кифлички включват плодове, защото са с ниско съдържание на захар и имат висока хранителна стойност. Ако искате да опитате тази тесто с различни плодове, изберете тези, които не са толкова захарни, колкото типичните плодове, използвани в кифли, като ябълки.

Ако нямате кокосово брашно в килера, но имате бадемово брашно, опитайте тези основни кифли, направени с бадемово брашно, които могат да бъдат направени в малини, боровинки или други кифли с аромат на плодове.

Мафионите са малко по-високи изисквания за поддръжка, когато става дума за съхранение. Те могат да се съхраняват при стайна температура в продължение на 2 дни, покрити с кърпа върху телена основа. Въпреки това, за да се поддържа нивото на влага и да се избегне получаването на твърде меки, те трябва да се държат в херметически затворен контейнер, заобиколен от хартиени кърпи за период до 4 дни.

Ако те са опаковани поотделно в пластмасова обвивка или фолио, те могат да станат гъсти.