Старомодно месо

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 195

Мазнини - 11 гр

Въглехидрати - 4g

Протеин - 20 гр

Общо време 70 мин
Подгответе 10 минути , готвяйте 60 мин
Сервирания 8

Тази по-лека рецепта за ястия е подобна на тази, която повечето от нас се радваха през детството ни, но без всички допълнителни мазнини. Изберете постно говеждо месо или по-добре смляна пуйка, за да намалите мазнината. И тъй като не можете да направите meatloaf без галета, защо не замени бели, нерафинирани с пълнозърнест пшеница за добавени влакна? Също така, използването на две яйчни бели на мястото на цялото яйце ще намали калориите и мазнините, като същевременно помага да се свърже сместа заедно.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 350 F.
  2. В голяма купа смесете заедно всички съставки. Разбърквайте добре, като използвате ръцете си, но не смесвайте, защото ще заздравите месото.
  3. Завъртете сместа в тиган за хляб с размер 9х5 инча. Поставете тигана върху лист за печене, за да хванете капки и печете около 1 час.
  4. За да сте сигурни, че месото е готово, поставете термометър за месо с незабавно четене в центъра на хляба. Температурата трябва да регистрира 155F, когато е направена.
  1. Около 10 до 15 минути преди да си помислите, че месото ще бъде направено, можете да го покриете с барбекю сос, ако искате.

Международна месо

Ако търсите различен вид месо, опитайте кофта кебапс , рецепта за месо от Британия на скара. Подправките в тази месна смес (традиционно агнешко) са вкусна промяна на темпото от обичайното. Ако нямате време или склонност да ги поставите на шишчета, можете да ги направите в продълговати овални форми, които приличат на колбаси без обвивки.