10 неща, които да престанете да правите, ако искате да се упражнявате

Колко пъти ви е казано как да отслабнете ? Аз съм писал за него около един милион пъти в много статии, които съм написал по темата и основно се свежда до това: Упражнявайте повече, яжте по-малко. Разширете това и имате спецификата - Трябва да направите кардио тренировка и тренировка за силата с тире с висока интензивност на интервални тренировки , напръскване с верижно обучение и щипка стречинг или йога . Чували сте го толкова много пъти, няма причина да не се упражняваме. Въпреки това, ние редовно прекарваме време, без да упражняваме.

Има много неща, които трябва да направите, за да отслабнете, но има и неща, които можете да спрете да правите, което може да ви помогне да преодолеете пречките си да упражнявате

1 - Спрете да чакате да се чувствате като упражнения

Култура RM / Нанси Мед / Колекция микс: Субекти / Гети изображения

След 20 години упражнения е рядко утро, че наистина се чувствам като да се измъкна от леглото в 5:30 за тренировка. Аз дори не искам да се изправя на всички, много по-малко за тренировка. Защо го правя? Истината е, че не желанието да се упражнява това ме измъква от леглото, а комбинация от навик, дисциплина и упоритост. И знанието, че правенето на тренировка всъщност изсмуква по-малко, отколкото да прескочите тренировка.

Твърде често чакаме мотивацията да се упражняваме, но чакането е като да чакаме мотивацията да изтъркаме тоалетната. Наистина ли искате да почистите тоалетната? Не. Това е просто нещо, което трябва да направите, но когато го направите, наистина се радвате, че сте го направили.

Какво да направя вместо това

Създайте своя собствена мотивация.

| Повече ▼

2 - Престанете да го прекалявате

Getty Images / PeopleImages.com

Какво е първото нещо, което правиш, когато осъзнаеш колко дълго е било, откакто си упражнил? Ако си казал: " Признавам моя провал и леко се успокоих в тренировъчна програма, за да избегна нараняване", тогава знам, че лъжеш. Искам да кажа, кой го прави? Е, нормални, рационални, логически човешки същества, разбира се, но повечето от нас не работят на логическата страна на мозъка.

Когато се проваляме при упражнения, обикновено реагираме от най-емоционалната част на нашия мозък, частта, която казва, че трябва да поправим това и трябва да го поправим бързо. И как да го поправим? С пълзянето на всички тренировки ни липсваше седмица на наказание и изтезания.

Когато отидем през целия военен уикенд , ние се подготвихме за още по-голям провал, опитвайки се да поддържаме невъзможно ниво на упражнения и да станем уязвими на изгаряне , нараняване и, разбира се, повече неуспех.

Какво да правя

| Повече ▼

3 - Спиране на задаването на нереалистични цели

Гети изображения / Питър Дъзели

Да, изглежда, като да работиш и да ядеш дървесна кора и лимонови клинове за една седмица или две, трябва да доведе до голямо изплащане - Панталоните ти трябва да падат от тялото ти след болката и страданието.

Реалността е малко по-малко от вълнуващо. Понякога нищо особено не се случва (поне външно), с изключение на болки в мускулите и чувство на неудовлетвореност. Понякога това е още по-лошо ... всъщност може да наддават на тегло . Това обикновено е временно, но все още не е забавно да се чувствате.

И така, какво правите, когато правите всички правилни неща и тялото ви просто не реагира още?

Какво да правя

4 - Спрете извиненията

Гети изображения / PM изображения

Всички ние можем да измислим много причини да прескочим упражненията и всички те изглеждат ужасно критични. Прекалено сме заети , сме уморени, наистина трябва да изчистим колата и този ъгъл зад хладилника не е само за прах, нали?

Странно е, че хората, които упражняват, имат едни и същи проблеми и задължения, но те някак си успяват да упражняват всеки ден. Дали правят нещо вълшебно, че просто не сте били разузнавани? Бих казал, но тогава ще трябва да те убия.

Какво да направя вместо това

| Повече ▼

5 - Спрете да мислите, че ще бъде лесно

Гети изображения / Джон Феделе

Случвало ли ви се някога да се засмуквате в гледане на учебна информация? Има нещо интересно за тях, тази красива, слаба блондинка, която се усмихва, когато тя се движи по абсолютното нещо или безликият, скучен мъж, който потръпва, като издърпва кабелите на някаква изработка или друго. Те го правят толкова лесно, толкова забавно, че мислите - Ей, мога да направя това! И ако го направя, ще изглеждам точно така!

Но тези хора се усмихват, защото се плащат. И те не получиха това тяло с машина за усукване. Те го завладяваха с работата - видът упорита работа, която идва от това, че упражняването е приоритет . Купуването на машина или фитнес, или дори наемане на треньор, не е чудно, че магията ще направи упражненията по-лесни, без значение какво казват тези инфомарти.

Какво да направя вместо това

| Повече ▼

6 - Спрете да чакате идеалното време за упражняване

Гети изображения / Талай

Всяка година чакам идеалното време да изчистя мазето си. Винаги избирам зимата, защото какво друго трябва да направя? В момента (обикновено топъл, слънчев ден), аз съм позитивен, че всъщност ще бъде забавно да организирате мазе в мъртва зима. Моето тъмно, студено, депресиращо, отвратително мазе. Бързо напред до зимата и там съм, натрупал се на дивана, гледайки много добре Вътрешната .

Често правим това и с упражнения, чакайки децата да се върнат в училище или да се махнат от училище. Изчакване до почивката или след смяна на работата или след сватбата. Ако мислите така, идеалното време никога няма да дойде.

Какво да правя

| Повече ▼

7 - Престанете да се страхувате да не успеете

Getty Images / Студиос Хил Стрийт

Ако има нещо, което е сигурно в живота, то е, че ще се провалим. Да, ще плащаме и данъци и ние ще умрем, но също така ще се провалим в нещо и неизбежно ще се провалим при упражняване . Това не е, че смучат, просто не можете да очаквате да можете да упражнявате през цялото време. Ще има моменти, когато сте болни , ранени , изтощени, на почивка или преминавате през нещо, което ви принуждава да изоставите програмата си за упражнения.

Точно това се случва. Номерът не е да се опитвате да бъдете съвършени, а да позволите тези времена в живота си, когато просто не можете да работите.

Какво да направя вместо това

8 - Спри да се събуждаш

Гети изображения / Андрю Колб

Съпругът ми прави това, където ще опакова тренировъчните си дрехи, когато излезе извън града , мислейки, че ще намери време да се упражнява, когато стигне до там. 90% от времето, когато кучето му се прибере вкъщи, няма никакви странни тренировъчни дрехи - което е плюс за мен, но не толкова за него.

Както всички знаем, мислейки, че просто ще изстискаме тренировка, когато никога няма време да работим. Ако свършиш с допълнително време, което никога не се случва, наистина ли ще работиш? Не. Вероятно ще проверите имейла или Facebook или може би ще играете игра на Candy Crush, нали? Как да избягвате този капан?

Какво да правя

| Повече ▼

9 - Спри да вървим сам

Гети изображения / Dougal водите

Повечето от нас се борят с упражнения и загуба на тегло, но е жалко колко от нас се борят сами. Мисля, че трябва да се разхождате по целия свят, като да знаете какво правите, когато наистина много от нас нямат представа.

Това може да отнеме огромна смелост, за да признае, че се борите, но това на правилния човек може да бъде огромно облекчение и може да бъде точно това, което трябва да продължите.

Какво да правя

10 - Спрете да се опитвате да бъдете перфектни

Гети изображения / Питър Дъзели

Какво е първото нещо, което правиш, когато паднеш от упражнението или от диетата си? Искате ли вагонът просто да тича над теб? Обичаме да използваме чувство на вина и срам, за да мотивираме себе си да се упражняваме, но често се обръща.

Когато не сте съвършени, се чувствате зле за себе си. И когато се чувстваш зле за себе си, искаш да се почувстваш по-добре. И как се чувстваш по-добре? С тренировка? Не, по-скоро с бутилка вино и голяма торба с Доритос.

Или може би това е само мен.

Няма нищо лошо в случая със съжаление, но ако винаги се успокоявате с емоционално хранене , е време за нов подход.

Какво да правя

| Повече ▼