Mall Walking

Вземете вашето ходене тренировка на закрито и извън времето в мола

Търговските центрове често отварят вратите си по-рано за пешеходци и ако се случи да пристигнете преди отварянето на магазините, често ще видите хора, които обикалят. Някои молове дори имат ходене клубове с бонуси. Какви са ползите от мол ходенето и какво трябва да обмислите за тази форма на упражнения?

Предимства на Mall Walking

Недостатъци на Mall Walking

Колко далеч може да ходиш в един мол?

Разстоянието, което можете да покриете в мола в един цикъл, зависи от размера на мола. Ако молът има програма за ходене, те често ще публикуват разстоянията, които можете да постигнете за различни цикли в мола. Ако носите крачкомер или фитнес инструмент, той може да оцени пробега ви .

Може да откриете, че разстоянието от GPS не се регистрира точно в мола, тъй като сградата предпазва сигнала от сателитите. Вашата скорост на ходене ще определи колко далеч можете да ходите, преди магазините да се отворят. Типичните разстояния за 30 минути биха били от една до две мили или от 2000 до 5000 стъпки. Типичните разстояния в рамките на 60 минути биха били от две до четири мили или от 4000 до 8000 стъпки.

Клубове и предимства за Mall Walkers

Освен тези предимства, много молове активно насърчават пешеходци с пешеходни клубове , отстъпки, здравни прегледи и ремаркета. Често ходещият клуб или програма се спонсорират от местен медицински център. Членството обикновено е безплатно и повече информация за присъединяването може да бъде намерена в информационния павилион за търговски центрове. Ходещите могат да получат щифт, тениска или козирка, за да ги идентифицират.

Търговците на търговски центрове могат да предоставят отстъпки, награди за постигнати пробези и подаръци.

Младоженци могат да дойдат за упражненията и да останат за приятелите, които правят. Наоми във Ванкувър, Вашингтон каза, че се радва на нейния делничен ден за разходка с други жени от клуба си за волейбол . През почивните дни излизат навън, но през седмицата сутрешните разходки в търговския център на Ванкувър са ритуал. След като се разхождат за един час, се настаняват на кафе и закуска на един от щандовете за храна. Наоми казва, че да бъдете част от групата редовно да я ходи. Тя е пропуснала, ако не дойде, и не иска приятелите й да се разхождат сами.

Пешеходците получават скок на други купувачи, тъй като магазините най-накрая се отварят сутрин, голямо предимство по време на празничния пазаруващ сезон. Не е чудно, че търговците на търговски центрове поддържат програми за разходки, гарантира лоялни клиенти, които се връщат няколко пъти седмично.

Безплатни проверки на кръвното налягане, ниски разходи или безплатни проби за холестерол, презентации от експерти по здравеопазване и физически упражнения са други ползи за търговците на молове. Клубът за ходене в мол може да организира организиране на групи за благотворителни разходки или други организирани разходки на открито.

Проверете за молби за ходене по програми

Проверете в местния мол в кабината за информация, за да разберете каква е тяхната програма за ходене на мол. Обикновено молът ще се отвори рано за разходки. Но те могат да имат бутони за идентификация и екстри за пешеходци, които се присъединяват към своята програма за ходене.