Топ 10 причини да не се упражнявате

Време е да сложи край на извиненията

Вие сте твърде зает да упражнявате? Или може би смятате, че е твърде скучно или объркващо? Ако е така, не сте сами. Изследванията показват, че 60% от американските възрастни не получават препоръчаното физическо натоварване и над 25% от възрастните изобщо не са активни. Тази статистика отразява факта, че много от нас просто не се упражняват. Какво е извинението ти?

10. Вие наистина мразете да упражнявате

Радостта от упражненията може да изглежда невъзможно, но може да бъде направено.

Почти всяко упражнение може да се почувства трудно отначало, но с известна практика и последователност тялото ви става по-силно и може дори да започнете да го харесвате. Изберете нещо, което отговаря на вашата индивидуалност и начин на живот, като например:

9. Опитвате се да упражнявате, но вие продължавате да се отказвате

Хората често отказват да работят по различни причини:

Ако сте изкушени да се откажете, това е добър знак, който трябва да направите някои промени в рутината си. Някои идеи:

8. Не можете да си позволите членство в гимнастика

Няма причина да трябва да се присъедините към фитнес за упражнения, но има и по-достъпни опции като YMCA или местните читалища.

Още начини за спестяване на пари :

7. Не виждате никакви промени в тялото си

Не губите достатъчно бързо тегло ? За съжаление, това е вярно за всички. Вие не слагате тегло за една нощ и това няма да се появи толкова бързо . След като започнете да упражнявате, дайте на тялото си време да реагира. Може да отнеме до 12 седмици, преди да започнете да виждате големи промени , затова се уверете, че сте задали реалистични фитнес цели и се съсредоточете върху многото предимства на упражненията. Той също така помага да се разбере как загуба на тегло наистина работи.

6. Не знаете как да се упражнявате

Това е популярно извинение, но няма да летят с богатството от информация на ваше разположение. Опитайте се да работите с личен треньор или да използвате една от безплатните програми за фитнес и загуба на тегло по-долу, за да започнете:

5. Вие искате да се упражнявате, но трябва да се грижите за децата и семейството

Не е нужно да пренебрегвате семейството си, за да се поберат в упражнение. Изваждането на тренировъчното време не само ви дава енергията, която ви е нужна за натоварен график, а показва на децата си какво означава да сте здрави. Някои идеи:

4. Не може да изглеждате като мотивирани да продължите да работите

Ако сте уморени или стресирани, е трудно да продължите с вашите тренировки. Въпреки това, чакането да се почувствате мотивирани да упражнявате може действително да се противопостави. Мотивацията е нещо, което трябва да работите всеки ден:

3. Упражнение HURTS!

Не е нужно да се наранявате, за да се възползвате от предимствата на упражненията. Някои съвети за по-удобно:

Научете повече за преодоляването на тревогите от упражненията .

2. Не можеш да направиш ангажимента да се придържаш към рутинна тренировка

Когато се вгледате в упражнения в дългосрочен план (т.е., че трябва да упражнявате ежедневно завинаги), това може да бъде преобладаващо. Въпреки това, не е нужно да промените живота си за една нощ. Някои съвети за пребиваване във вашите тренировки:

1. Нямате време

Физически неактивните хора имат точно толкова свободно време, колкото и трениращите, така че можете да се възползвате от това извинение. Ето как да постигнете натоварен график: