P90X Extreme Home Фитнес преглед

Серията P90X Extreme Home Fitness е точно това: 90-дневна тренировъчна програма, която включва 12 екстремни тренировки, предназначени да направят вашите ограничения по всякакъв начин. От pushups до pull-ups и plyometrics към йога, P90X на Тони Хортън обещава да "трансформира тялото ви от обикновените до разкъсани само за 90 дни", и то изпълнява обещанията си ... ако можете да го следвате.

Графикът е много структуриран, само с един почивен ден седмично, а упражненията са интензивни и предизвикателни. Като цяло, Тони създаде предизвикателна, замислена и балансирана програма, която ще привлече вниманието на хората, които искат да премине обучението си на следващото ниво.

Основите

90-дневна тренировъчна програма, преподавана от приказлив и мускулест Тони Хортън, включващ 12 тренировъчни DVD-та с фокус върху тренировка с висока интензивност. Тренировките са разделени от различни мускулни групи и фитнес цели (напр. Гърдите и гърба един ден, кардиото на следващия, раменете и ръцете, йога и т.н.) и увеличава интензитета на всеки 4 седмици. Включеният календар ви помага да планирате графика си, с 3 седмици с висока интензивност (тренировките се планират всеки ден с изключение на 1), последвано от седмица на възстановяване. Има и план за диета, който не е прегледан.

Приготвяме се да започнем

Преди да стартирате програмата, сте приканени да вземете фитнес тест, за да сте сигурни, че сте готови.

Би било хубаво, ако това беше включено в един от видеоклиповете, но това е описано в включеното ръководство. Само тестът е интензивен с упражнения като издърпвания, скачания, наклон, седене и достигане, клекнати стени, бицепси, къдрици, входни и излизащи и скачащи жакове. Ще трябва да завършите определен брой от тези упражнения, за да разберете дали сте готови за P90X и да проследявате напредъка си.

Кой е за

P90X със сигурност не е за всеки, особено за начинаещи , но може да се хареса на:

Тренировки

Самите тренировки са без прекъсване, като се движат от едно упражнение в друго с невероятно разнообразие. Забележка: Тези тренировки ще ви наранеят и може да са ви необходими повече дни почивка. Съпругът ми, който е на няколко седмици в програмата, се дръпна с болезнени мускули в продължение на две седмици. Следва кратка разбивка на тренировките:

Професионалисти

Против

Като цяло, P90X е добре структурирана, внимателна програма, която, макар и не за всеки, обхваща всеки аспект на фитнес. Тони Хортън може да бъде придобит вкус, а неговата личност и непрекъснато бърборене или ще ви мотивират, или ще бъдете сериозно изключване. Тренировките са много предизвикателни и има невероятен акцент върху издърпванията и тласъците, но високо структурираната природа на P90X е едно нещо, което го прави работещ. Съпругът ми, който се бори с последователно упражнение, харесва планираните тренировки и способността да се тренират по честото пътуване.