Как да останеш във форма, докато пътуваш

Излизането от реалността е добро за душата и излизането от обичайната тренировка е добро за тялото. Въпреки това, ваканцията може да бъде идеалното време за упражнения. Освобождавайки се от вашето рутинно, вие отваряте ума си към нови начини да движите тялото си, да се забавлявате и да поддържате тялото си готова, докато сте на почивка.

Сърдечно

Ако искате да поддържате сърдечната си издръжливост, докато се забавлявате, има разнообразие от ваканции, които ще ви дадат голяма тренировка, без да се чувствате като упражнения.

Някои от най-добрите тренировки включват:

Вдигане на тежести по пътя

Намирането на забавни кардио дейности е лесно, когато сте на почивка. Повдигането на тежести обаче представлява повече предизвикателство. Обикновено нямате много оборудване и мисълта да отидете в хотелската фитнес зала не е толкова привлекателна, когато се опитвате да се забавлявате.

Не е нужно обаче да правите много, за да запазите силата и мускулите си, докато сте извън града. Бърза тренировка с упражнения за телесно тегло, резистентни ленти или пълни бутилки за вода ще ви държи здрави и ще се вмести, докато не се върнете у дома към обичайната си рутина.

Тези ресурси ще ви помогнат да работите с тялото си с кратки, ефективни тренировки:

Какво се случва, ако не упражнявате

Ако решите да използвате почивката си, за да си починете от упражнението изцяло, може да се чудите какво ще се случи с тялото ви. Колко дълго можеш да отидеш преди да загубиш фитнес? Колко бързо губите издръжливост и / или мускул зависи предимно от генетиката, но по-долу са някои общи насоки:

Отнемането на една седмица вероятно няма да направи много разлика, но не повече от това, и може да е по-трудно да се върнете на предишните си нива. Намирането на начини да останете колкото се може по-активни ще ви помогне да избегнете натрупването на тегло и да направите прехода в реалния живот малко по-лесен.

Източник:

Американски колеж по спортна медицина. Ръководството на ACSM за тестване и предписване на упражнения - "Поддържане на тренировъчния ефект". 7th ed. Baltimore, Md: Lippincott Williams & Wilkins; 2006 година.