Как да останеш мотивиран да се упражняваш

Ако се опитвате да отслабнете или да получите форма, може да се окажете, че губите интерес няколко седмици от програмата си. Ако се мъчите да се придържате към програмата си за отслабване или тренировка, прочетете нататък, за да научите къде е отишла любовта и как да я върнете.

Посетете отново миналото си

Жена седеше на плажа. Guido Mieth / Гети изображения

Обмислете отново предишни опити за отслабване или упражняване. Какво те накара да се откажеш оттук и сега си на същото пътешествие? Ако е така, може да сте останали в модел, който не сте забелязали преди. Разчупете го, като разберете какво се е случило преди. Някои възможности:

Направете свой собствен списък и след това разберете как да разберете тези проблеми. Ако диетата е твърде строга, направете по-малки промени, с които можете да живеете всеки ден. Ако сте заети, опитайте по-кратки тренировки . Променете това, което правите, докато започне да работи.

| Повече ▼

Вземете Реал

Повечето хора се провалят в своите фитнес цели, защото чакат да се случи нещо невероятно. Загубата на тегло не винаги е грандиозен процес ... всъщност дори не е линеен процес . Това, което може да откриете, е, че губите малко, спечелете малко и повторете процеса отново и отново.

Няма преки пътища за отслабване, така че, дори ако сте разочаровани, че тялото ви не се е променило, не се отказвайте. Ако изгаряте повече калории, отколкото ядете, тялото ви се променя, дори и да е по-бавно, отколкото искате. Уверете се, че вашите цели са реалистични и най-важното е, че давате на тялото си времето, необходимо да отговори на това, което правите. Може да са седмици, често месеци, преди промените да започнат да се показват.

| Повече ▼

Потопете се

Всички ние получаваме мотивация, когато решаваме да отслабнем и тази енергия ни пренася през първите няколко седмици от тренировка и диета. Въпреки това, нормално е да загубите част от тази енергия след месец или две и да се чудите дали трябва просто да се откажете. Преди да започнете, опитайте тези съвети

| Повече ▼

Награди себе си

Изненадващо е лесно да се развълнувате от упражненията и се нарича масаж. Няма нищо, което да се почувства по-добре, отколкото завършване на тренировки за една седмица, последвани от релаксиращ масаж. Направете график веднъж месечно, ако можете, или, ако масите не са вашето нещо, опитайте някои други идеи:

| Повече ▼

Изчерпайте всяко авеню

Преди да се откажете, опитайте всичко възможно, за да останете на линия. Вместо да се отдалечавате от упражненията, без да го признавате, дайте си минимум упражнения, които да получите през всяка седмица. Когато се потопите под това (или спирате напълно), обещайте, че ще опитате други неща, преди да се откажете напълно:

Понякога просто се нуждаете от нещо ново и забавно, за да продължите. Посетете моя център за тренировки за нови идеи за здравина, гъвкавост и кардио тренировки.

| Повече ▼

Спрете да чакате чудо

Някои хора мислят, че ако се упражняват достатъчно дълго, те ще се събудят един ден и внезапно ще обичат да упражняват и да ядат здравословно. Въпреки че става по-лесно, винаги ще трябва да намерите начини да се мотивирате за тренировките си. Ако чакате блестящ момент на възбуда, може да чакате дълго време. Вместо това, да се случи с тези ресурси:

| Повече ▼

Изгубете оправданията

Всеки ден е различен. Това, което ви мотивира вчера, може да не работи днес, така че пресейте това, което ви вдъхновява, за да откриете едно нещо, което ще ви изведе от вратата. Това може да са панталони, които искате да се поберат или да се състезавате с приятеля си (той работи - не искате да изоставате, нали?). Преди да пропуснете тренировката , опитайте тези идеи, за да се движите:

| Повече ▼

Отвори съзнанието си

Да бъдеш отегчен е идеалното време да опиташ нещо ново. Ще бъдете по-склонни да опитате неща, които може да сте отхвърлили, защото не отговарят на вашето определение за упражнение. Може да бъде танцуване в корема, латински танцов клас или въртене на класа в салона. Или опитайте нещо по-ум / тяло като Пилатес или йога .

Ако това, което правите, не работи, е време да намерите нещо, което ще бъде. Понякога дори само ново оборудване или тренировка е достатъчно, за да се движите отново:

| Повече ▼

Проследявайте напредъка си

Един лесен начин да останете мотивиран е да погледнете назад докъде сте стигнали. Поддържането на прост календар на тренировките, които сте направили, ви дава нещо осезаемо, което можете да преминете щастливо, като добавите всички дни, които сте упражнявали. Плюс това, знаейки, че трябва да напишеш постиженията си надолу, може да ти даде това допълнително натискане, което трябва да се движиш.

Редовно претегляне на себе си, извършване на измервания, тестване на телесните мазнини или дори извършване на собствени фитнес тестове и тестове за издръжливост могат да Ви помогнат да останете на път. Тази графика за напредъка е чудесен начин да проследите как се справяте.

| Повече ▼

Имайте последствия

Ако детето ви не върши домашната си работа, има последствия. Същото трябва да е вярно за придържането към упражненията. Ако не направите тренировките си, трябва да има последствие. Накарайте някой да ви държи под отговорност или да отнеме нещо, което ви харесва, докато не се върнете на пистата. Друга идея е да се мисли за дългосрочните последствия от невъзможността да се упражнява: