Какво трябва да знаете преди да се присъедините към фитнес

Ето как да се уверите, че ще използвате това членство в салона

Присъединяването към фитнес е почти като омъжена. Не само че сте финансово обвързани с фитнес по ваш избор, вие също инвестирате време с фитнеса си. За разлика от вашия съпруг, обаче, фитнес залата няма да се ядосва, ако не се появи. Всъщност вашата фитнес зала е повече от желание да вземете парите си, независимо дали отивате пет пъти седмично или пет пъти годишно.

Но както вие се грижите при избора на съпруг, като го направите, когато изберете правилния здравен клуб, може да се уверите, че ще отидете, да бъдете щастливи и да не си губите парите.

Това ръководство ще ви помогне да направите точно това.

Как да обхванем една фитнес зала

Преди да предприемете стъпките и да подпишете договор, който може да ви ангажира в продължение на няколко месеца или години, уверете се, че сте готови. Можете да направите това, като изпробвате няколко зали, като получите безплатен пропуск за поне една седмица, така че да можете да отидете по различно време и да използвате всички налични съоръжения.

Когато посещавате фитнес залата, го направете по време и часове, които ще работите. По този начин можете да видите дали е претъпкан. Обърнете специално внимание на машините и груповите фитнес класове, ако това е вашият акцент. Вижте дали имат линии, за да влязат.

Какво да търсите в една фитнес зала

 1. Местоположение - Това е най-важният елемент в решението ви. Една фитнес зала може да има всяка камбана и свирка в света, но ако е твърде далеч, има шанс да не отидете. Уверете се, че фитнес залата е близо до вашата къща и / или работа.
 2. Часове - Това е очевидно, но често се пренебрегва от много от нас, като се приема, че повечето зали са отворени през цялото време на деня. Проверете повторно, за да сте сигурни, че фитнес залата е на разположение за часовете и дните, които искате да работите.
 1. Разходи - Гимназиите работят по различни начини, но най-вероятно ще трябва да подпишете договор и да плащате определена сума всеки месец. Колкото по-хубаво е фитнес залата и по-хубавото е членството, толкова повече ще плащате. Но има начини да се уверите, че получавате най-много от парите си.
  • Потърсете специални оферти - повечето зали предлагат месечни промоции, без такса за иницииране, безплатна лична подготовка или няколко безплатни месеца. Посъветвайте се с продавачите за наличните специални предложения преди да се регистрирате.
  • Договаряне - В много фитнес зали, функциите за членство са по договаряне. Няма никаква вреда да ги помолите да се откажат от таксата за иницииране, да променят условията на договора или дори да поискат по-ниски месечни плащания.
  • Изследвания - Твърде много хора вземат първото предложение, вместо да пазаруват на близки клубове. Осъществяването на кръга във всяка фитнес зала в района ще ви даде представа за това, какво хората се зареждат и предлаганите от тях специалности. Това ви дава възможност да преговаряте за още по-добра сделка.
  • Прочетете отпечатъка - Има ли наказание да се откажете от договора си рано? Има ли възможност да задържате членството си, ако получите ранени, болни или имате продължително пътуване? Разберете как можете да се махнете от членството си, преди да се регистрирате.
 1. Характеристики - Уверете се, че фитнес залата ви има всичко, което искате да участвате в тенис, тенис кортове, басейни, фитнес класове, специфични машини или оборудване, лично обучение , физиотерапия и др. Ще се присъедини вашето семейство с вас? Уверете се, че сте намерили правилната фитнес зала за вашето семейство.
 2. Атмосфера - Макар че може да не искате да има сладка фитнес зала, хората около вас могат да добавят енергия към вашата тренировка. Обърнете внимание на това как се чувства фитнес залата. Музиката е твърде силна? Има ли линии на чакане за машини? Има ли достатъчно място, за да могат хората да тренират? Чувствате ли се удобно? Ако сте там за сериозни упражнения и се чувствате като танцов клуб, може да не сте толкова мотивирани да работите там. Опитайте се да обиколите фитнес залата, когато обикновено отивате, за да видите какъв ще бъде първият ви опит.
 3. Околна среда - Е фитнес чисти? Просторен? Ако това е сметище, може да не сте прекалено развълнувани да работите там. Какво ще кажете за телевизорите? Имат ли изобилие около кардио машините, така че да не се отегчите? Можете ли да слушате станциите на слушалките си? Има ли бутилки спрей около фитнес за да могат хората да изтрият машините? Баните са чисти и добре заредени? Малки неща като това могат да направят вашите тренировки по-скучни, отколкото трябва да бъдат.
 1. Грижи за децата - Проверете часовете в детските заведения (някои работят само в определени часове) и пространството. Препълнена ли е? Имат ли достатъчно служители? Уверете се, че сте удобни да оставяте децата си там, преди да се ангажирате.
 2. Паркиране - По време на натоварените часове (често след работа) се уверете, че не е нужно да прекарвате час търсейки място за паркиране.

Присъединяването към фитнес са голям ангажимент. Както всяко друго голямо финансово решение, уверете се, че разполагате с цялата необходима информация, за да вземете добро решение. След като се присъедините, се регистрирайте за ориентация. Много фитнес зали предлагат безплатна сесия, където обучителят ще ви покаже наоколо и ще ви даде основите как да използвате машините.

Възползвайте се от това, за да сте сигурни, че знаете какво правите и да ви помогнем да се ориентирате във фитнес залата и да настроите тренировките си . Фитнес залата може да предложи толкова много за почти всеки тип упражняване ... но само ако се появи.