Сладки пасти с Манго Салса

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 283

Мазнини - 10 гр

Карби - 28гр

Протеин - 20 гр

Общо време 25 мин
Подгответе 15 мин , готвяйте 10 мин
Сервирания 3 (2 таблетки + 4 Т салса всяка)

Quinoa и сьомгата са често срещани съставки в салатните чаши. Двата вида се комбинират в тази рецепта за палачинки от сьомга и се държат заедно с яйцата. Резултатът е пълнене на протеини в ароматен, гъвкав комбо, който не пресича калориите. Това е идеално, когато търсите просто ястие или задоволително хранене за отслабване!

Независимо дали се наслаждавате сами на тази сьомга, заедно със салата или на върха на бургери, манго салсата добавя сладко-кисел вкус. Това е краят на всяко представяне.

Съставки

подготовка

  1. Подгответе quinoa според инструкциите за опаковката.
  2. Комбинирайте всички съставки за пържоли (quinoa чрез кимион) в малка купа. Оформете сместа в шест малки парченца.
  3. Загрейте зехтина в голям плитък тиган при ниска до средна температура. Покрийте целия съд с маслото. Запържете пържолите, около 5 минути на всяка страна. Ако патицата започне да се разпада, когато се опитвате да я обърнете, оставете я за няколко минути по-дълго.
  1. Комбинирайте остатъка от съставките в малка купа и сервирайте със сладкиши от сьомга.

Варианти и замествания на съставките

Можете да разменяте в тропически стил храна за мангото. Ананас би добавил Hawaiin flare, например. Грозвите от цитрусови плодове също биха се скъсили добре.

Можете да използвате половин килограм прясна сьомга вместо консервирани, ако предпочитате. Вкарайте го в кухненски процесор, преди да го комбинирате с останалите съставки и гответе за още минута или две, като се уверите, че той се готви, преди да се отделите от топлината. За да се гарантира безопасността на храните, най-дебелата част от патицата трябва да достигне 145F.

Съвети за готвене и сервиране

Консервираната сьомга предлага същите предимства като пресни - това е богата на протеини, витамин D и противовъзпалителни омега-3 мастни киселини , които също са полезни за мозъка ви. Можете да изберете какво е налично или най-евтино-розово, sockeye и други сортове ще работят в тази рецепта. Може да искате да сравнявате етикетите за хранителните факти между марките, за да сте сигурни, че избирате най-ниската марка на натрий и не включва ненужни добавки.

Ако имате марка сьомга с незасегната кожа и кости, премахнете кожата, но пазете костите. Просто ги разбъркайте и дори няма да ги забележите. Те са богати на калций и отнемат много време, така че това е повече усилия, отколкото си заслужава.