Лесно упражнение за начинаещи

Не е нужно да правите дълги, трудни тренировки, за да отслабнете. Всъщност, ако току-що започвате, лекото упражнение за начинаещи работи най-добре. Има прости тренировки за начинаещи, които можете да направите у дома, в задния двор или около квартала, който може да ви помогне да се оформите. И повечето от тях дори не изискват скъпо оборудване!

Ако сте готови да отслабнете, да увеличите доверието си и да увеличите енергийното си ниво, използвайте някоя от тези лесни упражнения за начинаещи, за да започнете. Само за няколко дни трябва да забележите подобрения. После, когато подобрявате нивото на фитнес, използвайте съветите и указанията си, за да прибавите предизвикателства и да видите по-добри резултати.

Лесно упражнение за начинаещи

Sollina Images / Blend Images / Гети изображения

Ново ли сте да упражнявате? Били ли сте имали лоши преживявания в салона или в упражненията в миналото? Ако отговорът е "да", тогава тренировъчната програма за начално ниво е най-подходяща за вас. Разберете защо работят тези лесни упражнения и след това изберете от четири различни начални планове за упражнения на ниво, за да започнете.

| Повече ▼

Лесни упражнения за начинаещи да правят на дивана

PhotoAlto / Sigrid Olsson PhotoAlto Агенция RF колекции / Гети изображения

Не е необходимо да плащате за скъпо членство в салона, за да се оформите. Можете да тренирате на дивана! Крейг Рамзи, холивудски треньор-на-звезди, проектира тази тренировка за начинаещи точно като вас. Направете го тази вечер във всекидневната, докато гледате любимото си шоу.

| Повече ▼

30-минутна тренировка за знаменитост за начинаещи

PBNJ Productions / Blend Images / Гети изображения

Искате ли да погледнете модел на покритие? Холивудският треньор JR Allen може да ви помогне. Той обучи музикалната суперзвезда Мери Дж. Блидж за нейното покритие за списание Shape и той може да ви тренира. Той е проектирал тази 30-минутна тренировка, за да можете да го направите у дома си. Предлагат се вариации, така че началните упражнения не се чувстват претоварени.

| Повече ▼

Как да запишете 300 калории, докато гледате телевизия

Джордж Дойл / Гети изображения

Сега не е нужно да пропускате любимото си шоу, за да се справите. Можете да тренирате, докато гледате телевизия! Това е лесно и забавно. Направете тази проста тренировка по време на любимото си едночасово шоу, за да изгорите калории, да отслабнете и да се оформите.

| Повече ▼

5-минутни рутинни упражнения за отслабване

Леонардо Патризи / Е + / Гети изображения

Няма време за упражнения? Няма проблем! Тези упражнения сесии отнема само пет минути. Двама експертни обучители предоставят подробни указания за изгаряне на калории и мазнини. Всеки обучител също така предлага съвети, които да помогнат на начинаещите да се упражняват с по-голяма увереност и да видят по-добри резултати.

| Повече ▼

2 лесни планове за упражнения за по-бързо отслабване

SelectStock / Vetta / Гети изображения

Нуждаете се от бърз път към загуба на тегло? Тези два плана за упражнения могат да ви помогнат. Първият е тренировъчен план за начинаещи, които изобщо не се упражняват. Използвайте го, за да започнете. След това, когато сте готови за по-голямо предизвикателство, използвайте втория план за тренировка, за да поставите плана за загуба на тегло в хипервръзка.

| Повече ▼

3 Начало тренировки за затягане и тониране на вашето тяло

JGI / Jamie Grill / Blend Images / Гети изображения

Когато сте готови да затегнете ръцете си, да тонирате корема си и да подсилите краката си, направете тези тренировки у дома във вашата всекидневна. Всяка тренировка е предназначена за начинаещи. И нямате нужда от скъпо оборудване, за да ги завършите. Започнете сега, за да видите резултатите.

| Повече ▼

Лесно онлайн тренировки за начинаещи да правят у дома

Работете у дома, за да загубите повече тегло. Comstock / Гети изображения

Нуждаете се от малко треньорство, за да завършите сесията си за тренировка? Онлайн тренировки са идеални за начинаещи. Те ви помагат да видите какво би трябвало да правите и да предоставите полезна мотивация. Този списък ще ви покаже къде можете да намерите евтини или безплатни онлайн тренировки за начинаещи.

| Повече ▼