Как да стигнем до нещата, които мразите за упражненията

Упражнението, като броколи, фибри и зъби, е добре за вас, но има неща, които могат да ви подбудят. Има такива досадни хора във фитнес залата, объркване относно това какво да правят и как да започнете, да се изпотявате, да наблюдавате безконечната скала в продължение на седмици ... не е чудно, че някои от нас предпочитат да не се занимават с това. Независимо от това, което мразите от упражненията, аз се обзалагам, че мога да ви говоря, за да промените мнението си. Проверете най-досадните неща за упражнения и какво можете да направите за тях.

1 - Досадни хора в гимнастическата зала

Гети изображения / Тери Дж. Алкорн

Каквото и фитнес да отидеш, има шансове да се натъкнете на досадни хора. Налице са машинките, онези, които носят парфюма, и змийците. Там е човекът, който оставя тежестите си на машината, а жената крещи в мобилния си телефон. Това е жалко, но всеки път, когато слагате оръдията на хора в малко, потене пространство, ще има проблеми.

Как да го преодолеем

| Повече ▼

2 - Мразя изпотяване

Гети изображения / Силвия Янсен

Потта е нещо добро, защото това е начинът на тялото ви да ви охлажда и да регулирате температурата си. За съжаление, това също е мокро и стръмно, което може да бъде проблем, ако нямате време или достъп до душ. Ако сте изкушени да пропуснете тренировката си, за да не се превърнете в мръсна, изпотена бъркотия, тези съвети могат да ви помогнат.

Как да го преодолеем

3 - Това е твърде объркващо

Гети изображения / Laser222

С толкова объркваща информация там е лесно да се откажете, преди да започнете. Изборът на подходящи тренировки за точния брой дни в точното време изглежда невъзможен, но наистина няма "прав" начин да го направите.

Как да го преодолеем

| Повече ▼

4 - Това е твърде скучно

Гети изображения / Дейвид Мур

Повечето тренировки няма да бъдат толкова забавни, колкото, да речем, да се къпете на плажа, ядейки обелени грозде, и повечето от нас не го очакват. Въпреки това, твърде много хора се грижат за тренировките, които не харесват, защото им е казано, че това е най-добрият начин да се упражнявате. Ефективните тренировки са важни, но те няма да работят, ако не ги направите.

Как да го преодолеем

5 - Скалата ... Само ... няма да ... ДВИЖЕТЕ!

Интелектуално разбираме, че здравословното отслабване означава загуба на 1-2 килограма на седмица, но реалността на това може да бъде депресираща. След една седмица на потене, повдигане и наблюдение на всяка хапка, като загуба на тегло от 2 лири ви карат да крещи: "2 лири?" Аз ядох броколи! Направих линги! Това е благодарността, която получавам? "

Как да го преодолеем

| Повече ▼

6 - Той боли

Гети изображения / JM Horrillo

Физическото натоварване може да бъде неудобно отначало и вярно е, че трябва да се оспорите, ако искате да промените. Това обаче не означава, че трябва да сте болезнени или нещастни.

Как да го преодолеем

| Повече ▼

7 - Това е твърде време за консумация

Гети изображения / маркиране

Това е досадно, че упражнението отнема време, нали? С толкова много други (по-важни) неща, които да правите, упражненията често попадат в долната част на списъка с приоритети, особено ако не се вписвате в първото нещо сутрин.

Как да го преодолеем

| Повече ▼

8 - Трудно е да останеш мотивиран

Гети изображения / Робърт Дали

От всички досадни неща за упражнения, постоянната нужда от мотивация може да бъде най-разочароващата. Всеки ден трябва да се събуждате и да намерите причина да упражнявате всичко, докато говорите от всички неща, които стоят на пътя ви .

Как да го преодолеем

| Повече ▼

9 - Ранни утринни тренировки

Мат Дютили / Изображение на изображението / Гети изображения

Повечето упражнения смятат, че ранната сутрин е най-доброто време за упражнения, за да се избегне пропускането на тренировки. Ако не сте сутрин, това може да е проблем.

Как да го преодолеем

| Повече ▼

10 - Лошо време

Гети изображения / Дейв Лонг

Ако сте тренировъч на открито, лошото време може да провали дори и най-ентусиазирания човек. Дори ако работите вътре, само мисълта за шофиране в салона в дъжд или сняг може да бъде достатъчно, за да ви държи в леглото.

Как да го преодолеем