Вашата лятна програма за отслабване

Вземи си форма за лятото

Знам, че е време за загуба на тегло през лятото, когато чуя тих ридаещ, идващи от съблекалните на универсалния магазин. Веднъж бях на линия, за да опитам дрехи и чух, че идвате от една от помещенията за монтаж. Жената зад мен прошепна: - Тя се опитва да се справи с бански костюм - с едни и същи тонове на глас можеше да се каже: "Тя просто влезе в кучето."

Ако зимата не е била любезна, може да се изкушите да катастрофирате или да прекарате часове във фитнес залата.

Тази година, защо да не предприемете друг подход и да си отделите време да улесните бавната и здравословна програма за отслабване? Ще получите форма, губите мазнини вместо мускулите и ще правите постоянни промени, които ще продължат през цялата година.

Как да се приготвим за лятото

Преди да започнете с нов план за упражнения и диета, ще ви трябва следното:

  1. Чисто здравно бележка от Вашия лекар, ако сте имали нараняване, заболяване или медицинско състояние
  2. 20-60 минути от време, 4-5 дни в седмицата (ако е необходимо, я разделете)
  3. Ангажимент да следвате здравословна диета през повечето дни от седмицата
  4. Достъп до свободни тежести, съпротивителни ленти или машини

Вашата сърдечна програма

Първата част от всяка добра програма за отслабване или фитнес е кардио упражнение . Това е основата за изгаряне на калориите, обличане на сърцето, белите дробове и тялото и придаване на тялото си на сила за други летни дейности. Ако сте начинаещ , ще ви е необходимо време, за да работите по пътя до количеството кардио, което трябва да отслабнете, около 5 или 6 дни в седмицата за около 20-60 минути в зоната на сърдечния ритъм.

Използвайте тези съвети и указания за настройване на кардио програмата:

Кардио тренировки

За идеи, прегледайте някои от кардио тренировките по-долу и опитайте да промените тренировките според нуждите, за да отговаряте на вашето фитнес ниво и цели:

За да видите колко калории горят с всяка тренировка, използвайте този калориен калкулатор .

Втората част от програмата ви ще бъде силово обучение за изграждане на чиста мускулна маса и повишаване на метаболизма ви . За да изгорите най-калориите със сложни движения (т.е. движения, които са насочени към повече от една мускулна група). Примери за това биха били клякам , удари , оголване и издърпване .

Няколко насоки:

Стъпка по стъпка обучение по сила

Следните ресурси предлагат стъпка по стъпка инструкции за работа на всеки мускул във вашето тяло.

Докато упражнението е важно, често най-големите промени в загубата на тегло идват от вашата диета. По-конкретно, вие искате да сте сигурни, че изгаряте повече калории, отколкото ядете. Един от начините да постигнете това е да следвате диетата, но имайте предвид, че много хора имат проблеми при спазването на строгите диети, така че може да намерите по-голям успех при извършването на малки промени с течение на времето.

Независимо дали решите да следвате определена диета или не, има няколко прости съвета, които ще ви помогнат да останете в контрола на Вашето хранене:

За повече съвети, разгледайте Бързите съвети на Дженифър Скот за Отслабване .

Направете свои собствени промени

Имате няколко съвета под колана си, но сега трябва да разберете точно как ще се приближите до диетата си.

По-долу са няколко възможности за избор как да започнете.

Следвайте структурирана диета

Повечето от нас са следвали диета в даден момент или друг и те могат да бъдат полезни поне в преподаването на здравословни начини за хранене. Ако решите да следвате структуриран план като Atkins или Weight Watchers, ще искате първо да направите някои изследвания, за да намерите диета, която е точно за вас. Тези ресурси предлагат информация за различни диети, които да ви помогнат да започнете.

Направете малки промени в настоящата си диета

Това всъщност е любимият ми подход за намаляване на теглото. Това не е толкова секси като диетата - с повечето диети, вие намалявате калориите си толкова, че в крайна сметка губите тегло по-бързо, отколкото с малки промени. Въпреки това, с този подход не е нужно да се отказвате от любимите си храни, не е нужно да промените начина, по който ядете през нощта и промените, които правите, са по-склонни да бъдат постоянни.

Някои идеи за малки, здрави промени:

Трик, за да гледате калориите си, е да намерите стратегия, с която можете редовно да се придържате. Ако работите луд часове, имайте деца да се грижат и нямат време, изборът на сложен план за хранене може да не е най-добрата идея. От друга страна, ако имате повече време, научаването как да се правят здравословни ястия всъщност може да бъде нещо, което ще ви хареса.

Компонентите на програмата за отслабване са прости - кардио, силова тренировка и здравословно хранене. Това, което не е просто, е да приложите тези различни елементи в последователна програма, която отговаря на това, което ви харесва, какво можете да направите и какво искате да постигнете.

Няма подходящ начин да настроите тренировъчна програма, но ако имате нужда от помощ, събрах някои ресурси, за да ви помогна да свършите всичко.

Независимо от начина, по който отивате, не забравяйте, че започването на програма за отслабване или фитнес е не само лятно събитие ... нито става дума само за загуба на тегло и за добър вид в бански костюм.

За истински, постоянни промени, вие също се нуждаете от желание да живеете по -здравословен живот . Това желание ви помага да направите ежедневния избор, който е необходим за здравето, фитнес и загуба на тегло.

Ужасът от опит за бански в суровата реалност на флуоресцентното осветление не може да бъде отказан. Можете обаче да улесните себе си, като определите правилния костюм за тялото си. Модната експертка Синтия Нелис казва: "Може да не е по-лесно да се сблъскате с този момент на истината по време на първия сезон на бански костюми, но най-малко разнообразието от размери и размера на бански костюми се подобрява всяка година".

Намерете костюм, който ви ласкае

Ако сте малък разбит, Синтия препоръчва пик-нагоре бикини. Ако сте по-големи на дъното, опитайте саргон, който е "най-ласкателният и най-ярък начин да се прикриете".

За тези, които са благословени с гърдите, първо отидете за подкрепа. Опитайте халки с най-висок бикини или отидете на едно парче със структуриран бюст. Можете също така да използвате стратегически поставени флорални отпечатъци, ивици и блокиране на цветовете, за да добавите интерес и да ласкаете фигурата си.

За да направите своя избор още по-малко безболезнен, опитайте тези съвети от Синтия:

Още една препоръка: Винаги помнете, че на плажа няма флуоресцентно осветление . Слънцето е много по-прощаващо, така че никой няма да забележи дребни несъвършенства. Освен това в съблекалнята ще се вгледате в себе си близки и лични. Не забравяйте, че повечето хора няма да се носят на носа с вас в басейна.

Номерът до лятото е да откриете начини да останете активни, да сте здрави и да изградите увереност в тялото си. Ако се грижите за себе си, бъдете горди от това, как изглеждате и колко добре се движи тялото ви. Колкото повече практикувате, толкова по-лесно става и толкова по-добре се чувствате за себе си.