Отпечатай Отслабване дневник

Използвайте този дневник с храни за сваляне и упражнявайте дневник, за да отслабнете

Dieters, които са сериозни за загуба на тегло обикновено поддържат дневник храна. Готови ли сте да ядете здрави и тънки? След това използвайте това просто печатно списание за отслабване, за да регистрирате приема на храна, да преброите калориите и да следите друга важна информация, за да отслабнете успешно.

Ползите от печат Отслабване дневник

Има няколко различни начина да следите храната, която ядете всеки ден.

Някои интелигентни диети използват смартфон приложения или уеб сайтове, за да следите техните калории и ежедневно упражнение. Тези технологии-разбирам методи работят добре за някои. Но списание, което може да се печата, предлага уникални предимства.

Когато използвате смартфон или уеб сайт, за да регистрирате калориите си, не виждате действителния дневник на храната, освен ако не изберете. Вашият смартфон може да бъде изключен и пъхнат в чантата или куфарчето. И не е вероятно екранът на компютъра ви да държи на дисплея уебсайт с дневник за храна.

Но разпечатка на дневник за храна може да бъде публикувана в кухнята, където е лесно да се види. По този начин е трудно да забравите да влезете в храната по време на хранене или когато вземете закуска. Когато видите ежедневния прием на калории, дневникът на храната може също да ви подтикне да направите по-ниски калорични избори. И накрая, разпечатката на списанието за храни може да послужи като напомняне за избора на добра храна, който сте направили през целия ден, седмица или месец.

Как да използвате печатницата Отслабване дневник

Първа стъпка: Кликнете тук, за да прегледате и отпечатате ежедневния си дневник за храна.

Стъпка втора : Запишете важните хранителни вещества за всяка храна, която ядете. Не винаги ще можете да попълните всяка колона, но се опитайте да съберете колкото се може повече информация за храните, които ядете. Калориите са най-важни, когато става дума за загуба на тегло, но получаването на достатъчно от тези основни хранителни вещества ще ви улесни да отслабнете.

Стъпка трета: Добавете важна информация за начина на живот. Запишете ежедневните си упражнения, ежедневните ви стъпки и данните за сън. Изследванията показват, че хората, които почиват добре през нощта и остават активни през деня, са по-склонни да отслабват и да пазят паунда. Трябва да записвате ежедневните постижения - дори и да са малки. Даването на кредит за всички интелигентни решения, които правите през деня, ще ви помогне да останете мотивирани по време на пътуването си със загуба на тегло .

Стъпка четири: Анализирайте седмичния си калориен дефицит . Ако ядете правилния брой калории всеки ден, трябва да приключите седмицата с дефицит на калории . Използвайте този формуляр за печат, за да проследявате напредъка си от седмица на седмица.

Ако не губите достатъчно тегло всяка седмица, променете енергийния баланс, за да намалите теглото си бързо.

Съвети за използване на Вашият Отслабване дневник печат

Поддържането на организиран хранителен дневник ще ви помогне да направите процеса на загуба на тегло по-ефективен. Но дневникът ви за храна не винаги ще бъде съвършен. Имайте предвид тези съвети.

За най-добри резултати редовно използвайте дневника си за храни. Съхранявайте всекидневния дневник за храна и дневника за загуба на тегло всяка седмица, за да прецените по пътя. След това направете промени и корекции на вашия калориен прием или дневните си калорични разходи, за да достигнете целта си тегло.