Бедрата, бедрата и бедрата тренировка

Тази тренировка на Hips, Butt and Thigh е идеална за насочване на главните мускули на долната част на тялото. Много от тези движения са усъвършенствани и може да изискват някаква практика, за да свалите формата си. Започнете без тегло или леко тегло, за да усъвършенствате всяко упражнение и да избегнете наранявания.

предпазни мерки

Посъветвайте се с Вашия лекар, ако имате наранявания или медицински състояния. Избягвайте упражнения, които причиняват болка или дискомфорт.

оборудване

Разнообразни гири , стъпка или платформа, съпротивителна лента и топка за упражнения

Как да направите тренировки на бедрата, бедрата и бедрата

1 - Комплект 1: Squat

Клек. Пейдж Вайнер

Дръжте тежки тежести над раменете (показани) или отстрани и надолу в клякам, докато бедрата са успоредни на пода. Повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

2 - Squats от страничната стъпка

Странични клюки. Пейдж Вайнер

Поставете устойчива лента под краката и дръжте дръжките с двете си ръце. Направете широка стъпка надясно и спуснете се в клякам, коленете зад пръстите на краката и поддържайте напрежение върху тръбата. Стъпете краката заедно и продължете стъпката надясно за 12 стъпки или за дължината на стаята, преди да превключите страни.

| Повече ▼

3 - Предни единен крак

Предни единен крадец. Пейдж Вайнер

Застанете на много кратка платформа и вдигнете левия крак пред стъпалото. Огънете правилното коляно, опитвайки се да приведете левия пръст на пода, докато натискате бедрата назад. Изправете се и повторете за 12 повторения от всяка страна.

Повторете задаване 1 1-3 пъти

4 - Комплект 2: Стъпки

Стъпка Ups. Пейдж Вайнер

Застанете зад 15-инчова платформа или стъпка, с тежести в ръка. Поставете десния крак върху стъпалото, прехвърлете тежестта върху петата и натиснете в петата, за да влезете на стъпалото. Стъпка надолу и повторете за 12 повторения, преди да превключите страни.

| Повече ▼

5 - Мъртво въже с едно краче

Едно краче с мъртво въже. Пейдж Вайнер

Върнете се от бедрата и намалете теглото към пода (прав гръб), като вдигате правилния крак направо зад себе си, за да изкарате равновесие. Договаряйте глутатите на десния крак, за да се изтеглите назад и повторете за 12 повторения, преди да превключите страни.

| Повече ▼

6 - Смъртоносно извит колянов коляно

Смъртоносно извито коляно. Пейдж Вайнер

В широка позиция поставете тежки тежести на пода между краката. Спуснете се (коленете зад пръстите на краката и корема) и вдигнете тежестите, докато се изправяте. Отпуснете се назад, сложете тежестите надолу и се изправете. Повторете за 12 повторения.

Повторете комплекта 2 1-3 пъти

7 - Настройка 3: Нахлуване на топката

Отидете на топката. Пейдж Вайнер

Поставете един крак върху топка зад себе си (подпря топчето срещу стена, ако е необходимо), огънете коленете и спускайте надолу, като държите коляното зад петите. Натиснете в петата, за да натиснете отново нагоре и повторете за 12 повторения, след това превключете страни.

8 - Плъзгаща странична настилка

Плъзгащ страничен удар. Пейдж Вайнер

Поставете хартиена чиния под левия крак и задръжте тежка тежест в лявата ръка. Задръжте тежестта в десния крак и огънете коляното, докато плъзгате левия крак настрани, като държите левия крак прав. Докоснете тежестта до пода и се изправете, като плъзнете крака обратно. Повторете за 12 повторения от всяка страна.

| Повече ▼

9 - Изчакайте

Избягване на падането. Пейдж Вайнер

Започнете с крака широко и задръжте тежест (или kettlebell ) в двете ръце над главата. Обърнете се и завийте надясно, докато размахвате тежестта с лявата ръка. Обърнете се назад, преместете тежестта на дясната ръка и завъртете наляво, спускайки се надолу, докато намалявате теглото. Продължете да редувате страни, докато размахвате теглото нагоре и нагоре (ако сте напреднали, можете да хвърлите тежестта на другата ръка в горната част на движението) за 12 повторения.

Повторете комплекта 3 1-3 пъти

| Повече ▼

10 - Комплект 4: Хип разширения

Хип разширения. Пейдж Вайнер

На предмишниците и коленете поставете тежест зад дясното коляно. Стискайте тежестта и повдигнете десния крак нагоре до ъгъл от 90 градуса и натиснете долната част на крака към тавана. Намалете и повторете за 12 повторения преди превключване на страните.

| Повече ▼

11 - Асансьор с топка

Асансьор с топка. Пейдж Вайнер

Легнете върху топката с тежести по бедрата. Изтласквайте глутетата, за да повдигнете бедрата, докато тялото е в права линия като мост. Намалете и повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

12 - Ролки с късмет

Стрелба с топка на топката. Пейдж Вайнер

Легнете с токчета върху топката и вдигнете бедрата. Поддържайки тази позиция, завъртете топката навътре и навън за 12 повторения.

Повторете Настройка 4 1-3 пъти

| Повече ▼