8 лесни начини за отслабване

Спускайте се, без да сте на стриктна диета или тренировъчна програма

Знаете ли, че има лесни начини да отслабнете? Не всеки има пари за скъпа търговска диета, личен треньор или услуга за доставка на храна. И може би нямате воля да се придържате към преброяването на калории за дългите разстояния. Но това не означава, че не можете да промените тялото си. Използвайте тези лесни начини да отслабнете и да отслабнете без шум или разход.

1 - Научете се да четете етикети

Tetra изображения / Гети изображения

Най-лесният начин да отслабнете е да обърнете внимание на етикетите на храните . Ако искате да преброите успешно калориите, имате нужда от това умение. Трябва да знаете как да намерите съдържанието на калоричност на храната и по-важното - размера на храната. Но бъдете внимателни, защото някои от цифрите не винаги са точни. Сравняването на етикетите е от решаващо значение за вземането на най-здравословен избор, необходим за отслабване.

| Повече ▼

2 - Яжте здравословни закуски

Дейвид Бъфингтън / Гети изображения

Можете да предотвратите преяждането и поддържането на нивата на кръвната захар, като ядете здравословна закуска на всеки три часа. Първият прекалено гладен ще се противопостави на усилията ви да се храните по-добре и да упражнявате контрола върху порциите. Уверете се, че знаете колко калории трябва да идват от закуски , а след това се стреми към здравословна, задоволителна закуска, като например ябълка и някои намалени мазнини сирене чедър.

| Повече ▼

3 - Потискайте глада с влакна

Ейми Уит / Гети изображения

Богатите на фибри храни правят повече, отколкото да осигуряват хранителни вещества, които подобряват здравето ви и намаляват риска от заболяване. Те също така могат да ви помогнат да отслабнете . Те са естествено ниско съдържание на калории, така че можете да ядете повече от тях и да имате по-малко място в диетата си за по-малко здравословни храни. Освен това, фибрите в пълнозърнестите храни и продукти ще ви помогнат да се почувствате по-дълги (което ви помага да контролирате порциите и да избягвате да ядете, когато не сте гладни ) и в резултат на това да отслабнете.

| Повече ▼

4 - Яжте здравословна храна

Яжте здравословно протеиново брашно. Цифрова визия

Един от най -лошите начини да отслабнете ? Пропускане на храната. Много хора мислят, че прескачането на едно или две ястия е чудесен начин да намалите калориите. Но в крайна сметка те често не успяват да отслабнат . Ще бъде по-вероятно да преяждате или дори да склонявате, ако не ядете редовни ястия. Планирайте здравословни ястия, които поддържат вашето здравословно хранене на място.

| Повече ▼

5 - Пийте много вода

mconnors / morguefile

Водата ви помага да отслабнете по няколко начина. Първо, пиенето на повече вода може да помогне за облекчаване на подуване. В допълнение, заместването на напитки, които причиняват наддаване на тегло с вода, намалява стотици калории. Всъщност, ако вършите математиката, ще бъдете изненадани от броя на калориите, които можете да загубите, и от долари, които можете да спестите, като капка сода! Не чакайте, докато се чувствате жадни да пиете вода. Жаждата може да бъде погрешна за глада, което ви кара да преяждате. Не ми харесва водата? Опитайте да приготвите ароматизирана вода, за да задоволите апетита си .

| Повече ▼

6 - Преместване по-често

moodboard / Култура / Гети изображения

На практика е невъзможно да отслабнете и да го държите настрана, без да упражнявате редовно. Но не е нужно да се упражнявате усилено, за да отслабнете. Просто добавете повече физическа активност към деня си. Започнете днес, като си направите бърз ход у дома от магазин за хранителни стоки или научете как да под наем, за да отслабнете . Работете нагоре от 10 минути до 30-40 минути на ден, повечето дни в седмицата, за да видите ползи. Плюс това упражнението увеличава метаболизма ви, което прави още по-лесно да отслабнете.

| Повече ▼

7 - Практически контрол на порциите

ясни концепции / Гети изображения

Измерването на храна може да изглежда като скучна работа, но тя ще се окаже безценен в усилията ви да отслабнете. Но не е нужно да претегляте всичко, което ядете. Ако нямате удобна скала, използвайте ръката си, за да измерите части . Има някои храни, които лесно се преяждат и може да откриете, че обикновено консумирате два или дори три пъти препоръчителната сервиране. Чрез измерване на храната, преди да ядете, ще се уверите, че ядете точната сума.

| Повече ▼

8 - Напишете го надолу

Westend61 / Гети изображения

Какво е най-важното нещо, което трябва да направите, ако искате да отслабнете? Дръжте дневник за храна . Всичко, което трябва да направите, е да напишете какво, кога и колко ядете в бележника. Хранителен дневник ще ви даде ясна представа за вашите настоящи хранителни навици, за да можете да идентифицирате промените, които трябва да направите, за да отслабнете.

* Редактиран от Malia Frey, Отслабване Експерт

| Повече ▼