Как да се справим с загуба на въглехидрати

Скърбят и се движат напред

Проклятието на загубата на въглехидрати във вашата диета може да бъде важна стъпка. За много хора пътуването с ниски въглехидрати включва много спирки, стартове и пристъпи. Как можеш да се измъкнеш от веселото и да се отървеш от въглехидратите ? Признаването на загубата и преминаването през траурния процес могат да ви помогнат.

Проклятието на загубата

Една типична история може да е, че трябва да отидат храни с високо съдържание на въглехидрати.

Това може да доведе до истинска скръб, да бъде депресирана и разстроена от тази промяна в живота ви. Трябва да изхвърлите голяма част от храната в килера си и да научите нови техники за готвене. Продължават да се появяват трудни социални ситуации. Вашето семейство и приятели не знаеха какво да служат на събиранията. Тя може да бъде, от своя страна, раздразнителна, дразнеща, неудобна и тъжна.

Тази реакция може да бъде както здрава, така и полезна. С течение на времето ще можете да преминете през тези чувства към живот с ниски въглехидрати без чувство на отнемане.

Ако чувствате някои от тези чувства, те са нормални. Ако усетите, че се качвате на нисковъглеродната банда, може би никога не сте били изправени пред загубата. Ето няколко стъпки, които ще ви помогнат да преминете през този процес.

Събуждане по телефона

Ако тялото ви не обработва добре въглехидратите, трябва да приемете постоянна промяна в начина, по който ядете, а не в временната диета. Ако сте чувствителни към въглехидрати (захари и нишестета), имате резистентност към инсулин, имате метаболитен синдром, преддиабет или диабет, имате по-голям риск да живеете по-кратък и по-малко щастлив живот, ако не направите нещо по въпроса.

Ако предприемете мерки в началото на прогресията, можете да избегнете много увреждания на тялото си. Докато диагнозата се диагностицира, панкреасът наистина се проваля и рискът от увреждане на тялото се увеличава драстично. Поражението обаче започва много преди да достигне тази точка. Така че не чакайте.

Загубата е реална

Промяната на начина ви на ядене включва реална загуба.

Вероятно губите някои от любимите ни храни - комфортни храни, празнични храни и просто ястия. Съществуват и социални промени, тъй като много социални ситуации се въртят около храната. Някои хора дори могат да станат малко враждебни. Кой няма да бъде разочарован за това? Това е съвсем нормално. Някои смятат, че ако си позволите тези чувства, ще получите по-бързо чрез тях и те ще са по-малко склонни да саботират вашия нов здравословен начин на хранене.

Разнообразие от реакции

Въпреки че "сцената теория на скръбта" (че процесът има нормална прогресия) е опровергана, най-често срещаните реакции започват да започват с шок / отричане и напредък (надявам се) да се приеме (при първото колебание). Примери:

Всички те са напълно нормални реакции към загубата. Освен ако не останете в тях за дълъг период от време, не се притеснявайте, те ще преминат.

Бъди добър за себе си

Дайте си много признание за това, че правите нещо тежко. Вие заслужавате да бъдете лекувани добре. Помислете за нещата, които искате да правите и да направите списък. Наградете се за това, че преживявате това трудно време.

Получавам подкрепа

Доколкото не обичаме да го признаваме, почти е невъзможно да направим голяма промяна в живота си без подкрепа. Когато успеете да се сдобиете с ресторантско хранене с приятели, които се хранят с въглехидрати, се постарайте на гърба. Още по-добре кажете на някой, който разбира какво правите, за да могат да празнуват с вас.

Вижте Сребърната облицовка

Неприятно е да се откажете от любимите си храни. Но има добри неща за новия ви живот с ниско съдържание на въглехидрати и винаги е добра идея да погледнете светлата страна винаги, когато можете.

Имайте търпение със себе си

Справянето с всяка загуба е процес, но може да бъде направено. Бъдете добре за себе си, получавайте подкрепа и си дайте много признание, че сте взели здравословен път. Вашето бъдещо себе си ще ви благодари отново и отново.