7 хидратационни пакета за ходене на жени през 2018 година

За по-дълги разходки, ще трябва да носите повече вода и повече съоръжения. Намирам, че пия по-често, ако използвам опаковка за хидратация с тръба за спринцовка. Аз съм в траур, че Камелбак е прекратил любимата ми, "Пикси". Това е перфектният размер за разходка от два часа и се вписва в по-къса рамка на жените. Докато моята има гаранция за цял живот, какво ще купувате, след като те изчезнат? Чувствам се като Goldilocks при пазаруване на нов пакет за хидратация: това е твърде голямо, това е твърде малко, това е твърде сложно. Въздишка ... Pixie е прав! Следните са предназначени за жени или деца.

Пакетът, който открих, че е най-близък до Pixie, е Camelbak Scout 50 унция версия. Докато е предназначена за деца, тя работи добре за жени, които имат къса торса. Подобно на Pixie, той има по-голямо основно отделение и по-малко външно отделение за организатор. Също така има два външни джоба, които можете да използвате за артикули, с които искате да стигнете бързо, включително бутилки за вода, ако предпочитате да използвате хидратиращия мехур. 1.5 литров / 50 унция хидратационен пикочен мехур е малко по-голям от Pixie's. Има каишка от гръдната кост, която включва предпазна свирка. Носех това като моя дневен пакет, който ходеше на Camino de Santiago (с чанта за транспортиране).

Обикновено не бих избирал дизайна на тази раса , предпочитайки раница. Но аз се опитах и ​​беше изключително доволен. Дължината беше идеална за късата ми торса. Въпреки че има голям 70-унция воден мехур, цялото тегло се носи над бедрата ми. Плюс това, водата мехур е проектиран да бъде нисък профил, така че мога да нося това под дъждобран (необходимо в шията ми на гората!) Той има пет джоба за носене капацитет и bungee шнурове за прикрепване си яке, след като се затопли или дъждът спира. Недостатъкът е стилът - по-малко вероятно е да нося това в града, когато не съм на специално обучено пътуване.

Този лек пакет за хидратация има специфичен за жените дизайн. Той има 2-литров хидратиращ пикочен мехур и водопроводната тръба е изолирана. Той разполага с по-голямо отделение за съхранение на цип и мрежест шлем, където можете да поставите каска за велосипед или да скриете други предмети. Също така има колан за по-добра стабилност.

Този минималистичен пакет е много лек и опакован, тежи само 10 унции. Всъщност той се превръща в хидравличен ръкав, който можете да използвате в по-голяма раница. Той има система за хидратация с антидот от 70-унция (2 литра). Общият капацитет е 14L (854 с.с.). Харесва ми за съхранение с цип в горния ръкав. След това има отвор за изтегляне на шевовете в голямото отделение за съхранение. Имате и два странични джоба. Дължината на торса е 13 инча, което е точно така, за да се побере в късата ми торса. Ремъка е широк и мек и има каишка от гръдната кост, но не и лента за тазобедрената става. Купих това като пакет, който да използвам за моя "Camino Easy Way", но в крайна сметка реших да използвам Скаут вместо това. Той има достатъчно място да се отделят слоеве. Използвам го на моите разходки, тъй като има много място, за да донесе домашни хранителни стоки от магазина.

Camelbak Magic има по-голям хидратиращ пикочен мехур, отколкото обикновено - 70 унции. Това го прави добре за една дълъг разходка, където няма да можете да презареждате хидратиращия пикочен мехур. Camelbak вече прави резервоарите си външно запълване, така че не е нужно да премахвате хидратиращия мехур, за да го напълнете и след това да се опитате да го върнете обратно в джоба си. Но също така можете да накарате целия си пакет да се намокри, когато го зареждате отново от водна фонтана. Магията разполага с джоб с най-големия организатор и шнур, подходящ за вас, iPod, мобилен телефон, ключове и пари. Също така има външен джоб с ципове с два отделения, но тези ципове и разархивирайте вертикално; това ме кара да се притеснявам, че ще разлея неща на земята. Голям джоб за скривалище е полезен за шапка, ръкавици. и така нататък.

Единственото нещо, което не е наред с този пакет, е, че е огромно. Това е чудесно, ако пътувате за дълъг ден и трябва да отстраните или добавите слоеве от дрехи или да пренесете обяда си, но това е прекалено много за 1-2 часа фитнес разходка. Купих си един преди няколко години и седи неизползван в гардероба ми. Cloud Walker държи 2 литра вода в хидратиращия си мехур. Травесната лента и лентата на гръдната кост са сменяеми. Товарните отделения с големи и малки ципове ви позволяват да носите почти всичко, което искате, или да вкарате предмети в опаковката с вградения кабел за бънджи.

Flashflo е раница, а не раница. Тя носи 45 унции вода - толкова, колкото и в две големи бутилки за вода. Вие пиете водата през тръба, която се закачва към колана на талията. Малкият джоб за товари държи ключовете, ID и енергиен бар - но не и много друго. Той има отразяващи ивици. Подобно на Cloud Walker, купих си преди няколко години и седи неизползван. Предимството на издънката е, че тя е там точно на рамото ти и никога не съм могъл да разбера как да я позиционирам от талията.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .