Безплатно пиле и колбас от коктейли

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 344

Мазнини - 26 гр

Карби - 12гр

Протеин - 16 гр

Общо време 120 мин
Подгответе 10 минути , гответе 110 минути
Сервирания 8

Целта на тази рецепта за пиле и колбаси без костилки, освен създаването на вкусна супа, която не съдържаше черупки, е да се постигне този бавно приготвен вкус, без да се налага да прекарвате часовете и часовете в кухнята, които често изискват традиционните рецепти от дъвка. А за тези, които са алергични към черупките (или които не се интересуват от тях), те все още могат да се насладят на тази типична южна ястие.

Чрез частично готвене на кокалесто пиле в пилешки бульон, вие получавате този подпис в устата и богатия вкус на домашно приготвен с малко усилия. Роуз - приготвената смес от брашна и масло, която разчитат почти на всички рецепти от гумбо - отнема около 15 минути, по-малко от много други рецепти за дъвка.

Всичко това е взето предвид, тази рецепта е проста и изисква повече време, отколкото усилията. Но си струва. Сервирайте върху бял ориз за пълноценно и пълноценно хранене.

Съставки

подготовка

  1. В тенджера топлинно пиле и бульон над средно висока температура до кипене. Намалете топлината, за да се затопли и накапете, покрита, за 30 до 40 минути. (Това е идеалното време за котлет на зеленчуци и размразяване, ако е замръзнал.)
  2. Около 20 минути, преди да се запечата запасът, накарайте роуд да загрее маслото в дъното на голям запас на средна температура, докато маслото се движи свободно по дъното на тигана. Добавете постепенно брашното, като разбърквате с дървена лъжичка, за да премахнете всички бучки. Почистете леко топлината и гответе с роуд, като бъркате непрекъснато, за около 15 до 20 минути, или докато сместа мирише на орех и меден-кафяв.
  1. Добавете лук, целина, чесън, камбала и окра. Кук на средна температура, като се разбърква често, докато зеленчуците са леко кафяви и ароматни. След това намалете топлината, за да се стопли и оставете зеленчуците да се къпят, като се разбъркват понякога, за около 10 минути. Докато зеленчуците къкри, продължете към следващата стъпка.
  2. Премахнете пилето от бульон с щипци и отстранете месото от костите и в парчета хапчета. (Изхвърлете костите в тази точка.) Добавете пилешко месо в смес от зеленчуци и рози и разбъркайте, за да покриете с роуд. Подправете със сол и черен пипер. Увеличете топлината на средната и гответе, разбърквайте, за 1 до 2 минути.
  3. Бавно добавете запас към зеленчуци и пиле, като се разбърквате, докато вървите. Добавете кайен (ако използвате), дафинови листа и мащерка. Оставете сместа да заври при средна температура. Когато супата достигне кипене, намалете топлината до ниска и оставете да се запече, за 20 минути.
  4. Добавете наденица и оставете да се къкри за още 30 минути. Вкус супа и подправки подправки. Сервирайте незабавно над ориза.

Без вариация на глутен

За да направите тази рецепта без глутен, използвайте оризовото брашно на мястото на целевото брашно за роуд. Робът все още ще се сгъсти адекватно.