10 Упражнения за трениране на коремните мускули

Хората обичат добре развитите коремни мускули. Абсурдите са мускулите около коремния бутон и тези, които се дължат на този изглед на стомаха. Хората обичат да мразят корема мазнини , и гладка или размазани "ABS" показват, че е изчезнал. Това е, което прави за една хубава извита шест-пакет или гладка набор от плоски ABS.

Вие трябва да направите тези две неща, за да получите хубаво изглеждащи корем:

Освен това спортистите и спортистите се нуждаят от сила в коремните мускули и в заобикалящите ги мускули - точно зад гърба - за ефективно изпълнение на спорта. Дори и спортните игри се възползват от силните мускули на сърцето, които включват корема.

Упражнения за изграждане и укрепване на корема

Първото нещо, което трябва да знаете, е, че не е нужно да насочвате корема към корема. Да, това е съблазнително да мислите, че това е начина, по който тя работи, но ще бъде по-добре да се насочите към всички около загуба на тегло, което автоматично ще намали тези паунда от талията. Опитът за намаляване на местата във всеки регион на тялото не е начинът да отида.

Второ, не е нужно винаги да правите упражнения, които целенасочено са насочени към коремните мускули. Много упражнения са на разположение, които изискват от вас да се договори на корема и да ги работи силно. Пълно тяло, комбинирани упражнения като deadlifts и клякам са добри примери и те са важни упражнения за всички около загуба на тегло, както добре.

10 Упражнения, за да ви дам велики коремчета

Вие не можете да направите по-добре от тези 10 упражнения, когато се фокусирате върху ABS.