Ето как да горят повече мазнини с упражнения

Вашите въпроси за изгаряне

Каквито и да са целите ви за фитнес и управление на теглото, изгарянето на повече мазнини винаги е добро нещо. Не, не можете да го запалите (добре, бихте могли, но не го препоръчвам), но можете да ощипвате тренировките си, така че да създавате тялото си като ефективна, ефективна машина за изгаряне на мазнини.

По-долу са отговорите на вашите въпроси относно изгарянето на повече мазнини с упражнения.

Какво е най-доброто упражнение за изгаряне на мазнини?

Може да четете книги или статии в списания, които дават тласък на "най-добрата" тренировка или упражнение за изгаряне на мазнини, но истината е, че всяко упражнение, което ви вкарва в зоната на сърдечния ритъм може да ви помогне да изгорите калории и да изгубите мазнини. Най-доброто упражнение е това, което ви харесва. Когато се наслаждавате на това, което правите, ще го направите по-често и ще работите по-усилено. Ключът към упражняването на упражненията е да се съсредоточите върху:

Интензивност :

Колко трудно работите е важно за загуба на мазнини . Колкото по-трудно работите, толкова повече калории ще изгорите, и в крайна сметка това е как изгаряте повече мазнини. Това не означава, че трябва да се самоубиете по време на всяка тренировка, но работите по различен интензитет през седмицата, вместо да оставате на едно и също време всеки път, може да ви помогне да увеличите максимално изгарянето на мазнините . Интервалното обучение веднъж или два пъти седмично е чудесен избор за смесване на темпото, изгаряне на повече калории и издръжливост на строителството.

Продължителност:

Колко време упражнявате също е важно за изгарянето на калории . Колкото по-дълго упражнявате, толкова повече калории можете да изгорите, но отново това не означава, че всяка тренировка трябва да продължи един час или повече. Вашият интензитет често определя колко дълго упражнявате, например, ако правите тренировка с висок интензитет , тренировката ви ще бъде по-кратка, а тренировките с умерена интензивност ви позволяват достатъчно енергия за тренировка за по-дълъг период от време.

Трябва ли да работя в зоната за изгаряне на мазнини, за да изгаря повече мазнини?

Макар да е вярно, че упражняването с по-ниска интензивност (обикновено 60-70% от максималната ви сърдечна честота ) използва повече мазнини, за да зарежда тялото ви, това не означава непременно, че изгаряте повече мазнини. Много по-важно е да се съсредоточите върху общите разходи за калории, ако искате да загубите мазнини. След балансирана програма от кардио тренировки , здравословна тренировка и здравословна диета ще ви помогнат да създадете калориен дефицит, който трябва да отслабнете.

Как мога да изгаря мазнините с кардио упражнения ?

Кардио е един от най-добрите начини за изгаряне на повече калории наведнъж, което го прави основна съставка, ако целта ви е да губите мазнини. Колко калории изгаряте зависи от активността, от това колко силно работите и от кое ниво на фитнес, наред с други неща.

Както споменахме по-горе, няма нито едно кардио упражнение, което да ви помага да изгаряте повече мазнини, но някои от дейностите ви ускоряват сърдечния ритъм по-бързо от другите. Един от начините да увеличите максимално калориите си е да изберете:

Калория-горяща кардио тренировка идеи

Как мога да изгаря мазнините със сила обучение ?

Докато кардио често изгаря повече калории, отколкото тренировка за сила, повдигането на тежести е важно и за изгарянето на мазнини . Тегло обучение експерт Paul Rogers заявява в своята статия, изгаряне на мазнини с тегло обучение , "Тегло обучение, когато се изпълняват в рамките на подходяща програма, ще изгради мускулите, използва някои мазнини като източник на енергия по време на тренировка тегло, както и изгаряне на някои мазнини в след тренировка за теглото, когато метаболизмът ви се увеличава, може би за няколко часа. "

Някои начини да увеличите максимално изгарянето на мазнините:

Калория-изгаряне силата тренировка идеи

Повече съвети за изгаряне на мазнините