Интервални видове обучение и предимства

Интервалният тренинг се е превърнал в тренировка през последните години, тъй като експертите са открили, че това е ефективен и ефикасен начин за трениране. Това е отличен начин да изгорите повече калории, бързо да изградите издръжливост и да направите тренировките по-интересни, защото редувате упражнения с висока интензивност с периоди на възстановяване.

Ползите от интервалното обучение

Докато рационалното кардио тренировки имат своето място, интервалното обучение е по-ефективен начин за трениране.

Работата на неудобно ниво, дори само за 30-60 секунди, поставя тялото ви в режим на изгаряне на калории, така че можете да имате по-кратки тренировки, които ви дават малко повече бонус за вашия долар.

Само няколко предимства включват:

Видове интервални тренировки

Какво е страхотно за интервалното обучение е фактът, че имате голямо разнообразие от опции, от които можете да избирате, като всички те дават различни отговори в зависимост от това, което избирате.

Само някои опции:

предпазни мерки

Имайте предвид, че ако наистина работите на много високо ниво на интензивност, искате само да правите интервални тренировки около 2-3 последователни дни в седмицата.

Вашето тяло се нуждае от почивка и възстановяване след наистина тежки тренировки, така че не искате всяка тренировка да бъде убиец.

В действителност, това е страхотна идея да се работи в тези различни видове интервали тренировки всяка седмица. Например, можете да започнете седмицата с тренировка с висока интензивност и след това да направите по- аеробичен интервал тренировка на следващия ден. Вашите тренировки с висока интензивност трябва да бъдат по-кратки, докато можете да отидете по-дълго с по-аеробни тренировки.

Интервал тренировки