13 лесни начина да изгори 100 калории

1 - Как да изгори 100 калории бързо

Герои Изображения / Героизображения / Гети изображения

Знаете ли, че можете да изгорите 100 калории бързо с забавни ежедневни дейности? Няма нужда да ходите в салона или да се потапяте. Можете да направите загуба на тегло да се случи с забавно, мини сесии, които доменни калории и поддържане на дневния график на пистата.

Някои от тези 100-калорийни тренировки отнемат само няколко минути, за да завършат, а някои от тях са малко по-дълги. Но няма да се наложи да преминете на тренировъчна екипировка, да карате в здравния клуб или след това да вземете душ. Така че е лесно да ги включите в ежедневието си.

Тъй като изчислявате общото изгаряне на калории през целия ден, имайте предвид, че една жена от 150 паунда изгаря около 10 калории, когато седи тихо. Ако вместо това избере да направи 100-калорийна тренировка, тя изгаря 90 допълнителни калории, а не 100. Но всяка от тези дейности осигурява и други ползи за здравето като подобрена сила, повишена гъвкавост и засилване на вълнението. Направете няколко от тях през целия ден, за да изгорите 200, 300 или дори 500 допълнителни калории.

Забавни съвети: Съхранявайте буркан с 100 калории тренировка на кухненския плот или бюрото си на работното място. Дръжте тези и други лесни идеи за тренировка върху хартия в буркана. Насърчавайте колегите, приятелите или членовете на семейството си да издърпате и да преминете тренировка два или три пъти през целия ден, за да стимулирате здравословното движение и загубата на тегло през целия ден.

2 - Изкачете стълбите

JGI / Jamie Grill Blend Images / Гети изображения

Винаги има стълбище наблизо по време на работа, вкъщи или дори в хотел, когато пътувате. Слезте по стълбите само за десет минути, за да изгорите 100 калории. Ще изградите силни и секси крака. Катеренето на стълбите ви помага да оформите мускулите в долната част на тялото си. Разходките надолу осигуряват и ползи!

3 - Разтегнете и отпуснете

Герои Изображения / Героизображения / Гети изображения

Твърде изтощен за енергично движение? Няма проблем! Ако се протягате и се отпуснете или правите лесна тренировка за йога в продължение на 30 минути, ще изгорите около 100 калории. Освен това спомагате да увеличите обхвата на движение в ставите, да намалите стреса и да подобрите качеството на съня си . Ако не сте сигурни какво упражняване стречинг да направите, намерете безплатна или евтина онлайн тренировка.

4 - Играй пинг-понг

Котка Делфин / EyeEm EyeEm / Гети изображения

Кога за последен път сте се качили на пилот и сте играли пинг-понг? Ако играете само за 20 минути, ще изгорите около 100 калории. И ще подобрите координацията си за ръцете и очите. Изберете талантлив противник и ще изгорите още калории. Енергичната игра на тенис на маса може да бъде предизвикателна аеробна тренировка.

5 - Изчистване на бюрото

Култура / Предмети / Гети изображения

Има дни, когато просто трябва да завършите работата в офиса. Нямате време да се качвате на стълби или да отидете на обяд, за да изгорите калории. Това е добре. Офисът работи и с калории. Един час работа на бюрото изгаря около 100 калории. Трябва ли да изгорим още няколко? Стойте докато работите, поставете боклука си по-далеч или направете бързи пробиви за разтягане, за да увеличите движението.

6 - Станете

Клаус Вефелл / Такси / Гети изображения

Колко допълнителни калории ще изгорите, когато стоите вместо да седите в офиса ? Изгаряте около 10 калории на всеки 10 минути, отколкото да седите в офиса. И добрата новина е, че нямате нужда от фантазия стол, за да се възползвате от предимствата. Попитайте колегите си дали можете да провеждате срещи на постоянно място, вместо в заседателната зала. Или още по-добре, да вземете срещата по пътя и да разрешите проблемите на работното място, докато ходите.

7 - Скачане на въже

Thinkstock / Stockbyte / Гети изображения

Ако наистина сте сериозни за загуба на тегло и искате да изгорите 100 калории бързо, ще скачате въже. Трябва само да скочиш за седем минути, за да изгориш 100 калории. Също така ще подобрите координацията и ще изградите сила в долните крака по едно и също време.

Не можеш ли да скочиш за седем минути? Направи си път към него. Дръжте скачаното въже удобно във вашата кухня или офис, за да тренирате и да изграждате издръжливост. Ще изгорите няколко допълнителни калории, докато научите.

8 - Танцувайте с приятели

Дан Далтън / The Image Bank / Getty Images

Ако вашите приятели обичат да ударят щастлив час или да се хранят, когато се съберат , променете плана, за да изгорите повече калории. Отидете да танцувате с приятелите си, за да изгаряте допълнителни калории. Тридесет минути небрежно танци горят около 100 калории. Но ползите не свършват там. Ако изберете танцов клуб, вместо да ядете, прескочете висококалоричното хранене в ресторанта и изградете калориен дефицит за отслабване още по-бързо.

9 - Подредете

Пол Брадбъри / Каяимадж / Гети изображения

Имаш къща за почистване? Вярвайте или не, домашната работа може да бъде ефективна сесия за упражнения. Стандартното почистване на къща изгаря около 100 калории за тридесет минути. Трябва ли да изгорим още няколко? Променете доходите си, за да изгорите повече калории, когато почистите. Обикновени задачи като прахосмукачки и прахосмукачки могат да се променят в упражнения, които оформят тясно тяло.

10 - Направете екскурзия

Култура RM Exclusive / Matelly Cultura Изключителен / Гети изображения

Кой се нуждае от извинение за излизане навън? Украсете обувките си и се насочете към хълмовете, за да изгорите 100 калории само за 15 минути. Пешеходството изгаря повече калории, отколкото ходене поради разликата в терена. Когато се изкачвате на хълм или през нестабилни пътеки, мускулите на краката ви трябва да работят по-силно, за да се движат, а основните ви мускули трябва да работят по-силно, за да се стабилизират. Резултатът? Повишаване на броя на изгорените калории.

11 - Възпроизвеждане на Kickball или Tag

Предпазител / предпазител / Гети изображения

Ако сте вкъщи с деца през деня, ги накарайте да работят, за да ви помогнат да отслабнете. Детски игри като kickball или маркер изгарят големи калории. Тези дейности са по същество тренировки с висок интензитет и те правят децата ви и щастливи. 15-минутна игра изгаря 100 калории и изгражда специална връзка с близките ви.

12 - Ролково острие

Том Метрон / OJO Images / Гети изображения

Ако имате достъп до гладки пътеки по протежение на плажа или през града, защо не виждате гледките на ролковите остриета? Наемете чифт или прах от старите остриета, подложки и предпазни средства. Дори не трябва да си професионалист. Една лесна сесия за начинаещи на въртележка изгаря 100 калории само за десет минути.

13 - Пусни

Blend Images - Ерик Исаксън / Бранд X Снимки / Гети изображения

Най -простият начин да изгорите 100 калории бързо е да се движите. И не е нужно да бъдете маратон или скоростен изрод, за да отблъснете мазнините. Изпълнете 10-минутна миля за 10 минути, за да изгорите 100 калории. Ако не сте готови да се кандидатирате за цяла миля, опитайте да направите интервали за изпълнение / разходка, за да изградите издръжливост и все още да изгаряте мазнини .

14 - Градина

Култура RM / Matelly Cultura / Гети изображения

Имаш зелен палец? Сложете го да работи за отслабване! Градинарството изгаря около 100 калории на всеки 25 минути, които прекарвате в копаене, плевене и засаждане. Добавеният бонус е, че се наслаждавате на открито, докато създавате красива градина и може би дори няколко здрави зеленчуци.