Circuit Training тренировка за начинаещи

Независимо дали сте на кратко време или искате нещо по-интересно във вашите тренировки, обучението по велосипеди е чудесен избор. С този вид тренировка можете да комбинирате кардио тренировка и силова тренировка в една и съща тренировка.

Това ви позволява да работите върху различни области на фитнес, вместо да имате отделни тренировки, идеален начин да изтръгнете при упражнения, ако имате натоварен график.

С тези видове тренировки преминавате от едно упражнение към друго без да почивате междувременно. Тъй като се отстранявате от останалите, тренировката се движи по-бързо и ефективно.

Има няколко начина да се направи обучението по веригата. Някои тренировки се фокусират само върху кардио, някои само върху сила и други с двете. В тази тренировка, вие ще редувате упражнение сила с кардио упражнение.

Ключът към тази работа е да работите възможно най-усилено за предложените повторения или време. Това означава, че за силните упражнения, използвайте достатъчно тежки тежести, които последният реп е много предизвикателен.

За кардио упражненията, вие искате да работите колкото е възможно по-трудно за предложеното време. Опитайте се да получите сърдечен ритъм някъде между ниво 6 и ниво 8 или 9 на тази възприемана скала на усилие .

предпазни мерки

Посъветвайте се с Вашия лекар, ако имате някакво медицинско състояние или нараняване.

Как да

Първи кръг: Скуби на топка

leezsnow / istock

Поставете топка за упражнения зад гърба и срещу стената, като краката са разположени на ширината на шийката, а коремът е прав.

Изкарайте краката си навън, така че да се опирате на топката. Ако това се чувства нестабилно, задръжте стената или направете това упражнение без топката.

Огънете коленете си и спускайте надолу, докато коленете са на 90 градуса. Ако имате проблеми с коляното или това е предизвикателство, само отидете надолу, доколкото можете.

Натискайте в петите, за да се изправите.

Повторете за 30-60 секунди и задръжте тежести за допълнителен интензитет.

Скачащо въже

За вашето кардио упражнение, ще използвате скачане въже . Ако нямате такъв или не разполагате с място за един, можете просто да скачате нагоре и надолу и да завъртите ръцете си.

За да направите това, скочете и с двата крака заедно, скачайки само на един сантиметър от пода. Земя с меки колене и върху топките на краката.

Повтаряйте за 30 секунди до 1 минута.

Ако сте нов за скачане на въже, опитайте да правите 10 скока подред и след това да се придвижвате на място, за да си починете. Продължете да правите това за продължителността на упражнението, като продължите толкова, колкото можете всеки път.

Lunges

Стойте в разделена позиция, с десен крак напред. Краката ви трябва да са на около 3 фута, достатъчно, че ако се наведете и двете колела, предното ви коляно няма да се движи твърде далеч над пръстите на краката.

Задържане на тежести за интензитет, ако желаете, огънете коленете и по-ниско до пода в излизане. Опитайте да стигнете до възможно най-ниско ниво или докато коленете са на 90 градусови ъгли.

Коляното на гърба не трябва да докосва пода.

Натиснете в предната пета, за да се изправите и повторете за 30 секунди. Превключете страниците и повторете за 30 секунди.

Разходка или Джог на място

За следващия ви кардио ход Вие или ще потеглите, Ако имате нужда от по-слабо въздействие, се придържайте към маршируването. Опитайте да кръжите ръцете, за да добавите интензивност или да се разхождате бързо около къщата.

Ако сте добре с удара, опитайте да джогирате на място и натиснете ръцете отгоре. На всеки 15 секунди превключвайте, за да се движите с високи колене, което означава, че довеждате коленете до хип ниво, ако можете.

Повторете за 30-60 секунди.

Лицеви опори

Влез в позиция за натискане. Това може да бъде на колене или на пръстите на краката. Уверете се, че ръцете са просто по-широки от раменете.

С гърба плосък и ABS укрепени огъване на лактите в pushup. Отидете толкова ниско, колкото можете, или докато гърдите се появи на пода. Опитайте се да не водите с брадичката.

Ако се нуждаете от модификация, опитайте с десния бутон.

Повтаряйте за 30 секунди, почивайте за кратко и опитайте още 30 секунди.

Скърти с фронт

Стойте заедно с краката.

Поставете дясното коляно нагоре и удължете крака в предния ритник (не заключвайте коляното!).

Спуснете се на ниско клякало (коленете зад пръстите на краката) и после с левия крак.

Повторете (десен удар, клякам, ляв ритник) за 1-3 минути.

Повторете тази схема 1-3 пъти.

Кръг 2 - Скърт с надясно натискане

Застанете с разстоянието между бедрата на краката и задръжте тежести точно над раменете.

Наведете коленете и изпратете бедрата направо назад в клек. Отидете възможно най-ниско и натиснете през петите, за да се изправите.

Когато се изправяте, натиснете надясно тежестите.

Намалете теглата и повторете за 30-60 секунди.

Страничен скок

Поставете малък предмет върху пода, който можете да прескочите. Уверете се, че това е нещо, което няма да ви изплюе - съпротивата на групата прави добър маркер.

Застанете от едната страна на маркера и след това го прескочете с двата крака едновременно, като кацнете с коленете меки.

Продължете да скачате над лентата за 30 секунди. Останете, ако имате нужда, и продължете още 30 секунди.

Ако това е прекалено предизвикателно, опитайте се да прекосите лентата или да скачате само с един крак наведнъж, което е по-лесно.

Спадове

Седнете на стол или пейка, ръцете до бедрата и повдигнете, за да балансирате на ръцете си.

Дръжте тялото много близо до стола, огънете лактите и спускайте в трицепс. Не трябва да сте по-ниски от 90 градуса. Натиснете отново нагоре и повторете за 60 секунди.

Останете по средата, ако имате нужда. За модификация, пазете краката много близо. За по-голяма интензивност крадете краката.

Скачащо въже

Извадете скачаното си въже или, ако нямате такъв, преструвайте го.

Направо за 30 секунди до 1 минута

Отидете на единия крак в продължение на половината от времето и превключете краката за останалата част, скачайки само на около един сантиметър от пода.

Издути с бицепс къдрици

Стойте в разделена позиция, единият крак е отпред, а другият - отзад. Задръжте тежести във всяка ръка и огънете коленете.

Докато изхвърляте, навийте тежестите в бицепс. Задръжте, спуснете тежестите и повторете за 30 секунди от всяка страна.

Пътешествени мостове

Легнете на пода с горната част на коленете, краката са близо до глутетата.

Натиснете нагоре в положение на мост, като стиснете глутените, така че тялото ви да е в права линия.

Задръжте тази позиция и вземете един крак на няколко сантиметра от пода, Долу и повторете от другата страна. Продължете да марширувате за 30-60 секунди.

Повторете тази схема 1-3 пъти.

Край с протегляне .