Има ли силно въздействие упражняване право за вас?

Когато става въпрос за кардио тренировка , няма недостиг на дейности, за да получите сърдечен ритъм нагоре, от машини до домашно упражнение, от дейности на открито до групови фитнес класове.

Едно важно нещо, което трябва да обмислите, когато мислите за вашите кардио тренировки, е въздействието на вашите упражнения. Въздействието може да има голям ... и ... ефект върху колко калории изгаряте и не само това, въздействието на вашите упражнения пряко влияе на това колко силни са костите ви.

Основите на въздействието

Има различни нива на въздействие:

Упражненията с голямо въздействие са един от най-ефективните начини за изгаряне на повече калории, тъй като е по-лесно да получите сърдечен ритъм, когато скачате повече. Упражненията с голямо въздействие укрепват и костите. Експертите знаят, че подлагането на костите на стрес, подобно на висока активност, ги кара да добавят маса в отговор.

Това е подобно по начина, по който тренировките за сила създават повече мускули. Когато подлагате мускулите си на съпротива, за която не са свикнали, те стават по-силни в отговор.

Упражненията с голямо въздействие не са за всеки, разбира се. Не всеки се наслаждава на бурната природа на неща като джогинг или скачане на въже и, разбира се, не всички стави като този вид неща.

Все пак, ако можете да работите с голямо въздействие върху поне някои от вашите тренировки, най-вероятно ще откриете, че получавате по-добри резултати за загуба на тегло.

Плюсовете на упражненията с голямо въздействие

Ако сте на оградата, има някои добри причини да добавите някакво упражнение с голямо въздействие към обичайната си тренировка, дори ако това е малко по едно и също време.

Упражнение с голямо въздействие:

Противоположно на силните удари

Докато има добри неща за упражнения с голямо въздействие, не винаги са розите и пеперудите. Повечето хора, които не могат да правят упражнения с голямо въздействие, го знаят, но някои други притеснения включват:

Упражнения с голямо въздействие, които да опитате

Винаги можете да изпробвате упражнения с голямо въздействие като бягане, но също така можете да избегнете постоянното въздействие, като добавите малки изблици на упражнения с висока интензивност към редовно, по-ниско въздействие. Опитайте да избирате някои от следните движения и да ги добавяте периодично през вашата тренировка:

Тренировки с висока степен на въздействие