Програми за изгаряне на мазнини и пилатес

Ще ми бъде удоволствие да ви кажа, че сред многобройните си предимства Пилатес е най-доброто упражнение за изгаряне на мазнини в света и всичко, което трябва да направите, е Пилатес и ще бъдете тънки, без значение какво. Това не е точно така. Пилатесът може да бъде изключително полезен като част от общия план за изгаряне на мазнини, но трябва да има няколко други елемента за оптимална ефективност.

Колко мазнини тренира тренировка зависи от това колко енергия е нужно, за да се постигне това. Ние получаваме нашата енергия от хранителни калории . Ако имаме калории, които не се изгарят в тренировка или в жизнените процеси, ги съхраняваме като мазнини. Ако тренировката ви изисква повече калории, отколкото сте приели, тялото ви ще изгаря мазнините, за да помогне за подхранването на тренировката.

Изгаряне на мазнини и пилатес

Има начини да се увеличи потенциалът за изгаряне на мазнините от тренировка на Пилатес. Увеличаването на скоростта, с която правите рутинна работа, нивото на трудност на упражненията и продължителността на тренировката, изгарят повече калории и ви приближават до стадия на изгаряне на мазнините . Научете повече за това как да промените тренировката на Пилатес към загуба на тегло :

Отслабване Упражнение Препоръки: Сила и Кардио

Според Американския колеж по спортна медицина (ACM), 150 до 250 минути седмично упражнение с умерена интензивност ще насърчи загуба на тегло. Клинично значима загуба на тегло възниква при над 250 минути на седмица.

Това може да бъде от четири до пет Пилатес сесии на седмица. Тези сесии обаче трябва да са сравнително високи, за да отговорят на интензивността, от която се нуждаете за значително изгаряне на мазнините .

По-добро решение е да се направи комбинация от кардио и сила и гъвкавост обучение през цялата седмица. Тази комбинация е известна като най-добра за насърчаване на цялостната фитнес и загуба на тегло.

Пилатес е умерена тренировка / гъвкавост част от програмата. И Пилатес е идеален за това.

Аеробната тренировка

Не се притеснявайте от идеята за добавяне на аеробно (кардио) упражнение към тренировъчната програма . Можете да започнете с всякакъв вид дейност, която поддържа сърдечната честота за продължителен период от време. Можете да започнете с пешеходна програма, танци, джогинг, плуване или всякакви други забавни дейности. Ако не сте сигурни в това, какво е сърдечно упражнение или как да започнете, прочетете повече за това какво е кардио .

Така че колко кардио имате нужда? Насоките за физическа активност за американците предполагат 2,5 часа седмично умерено аеробно (кардио) упражнение или 1,25 часа висококачествен кардио. Научете повече за комбинирането на Пилатес и кардио тренировката:
Кръстосване с пилатес
Пилатес и интервали
Започнете в Пилатес

Програмата за упражнения за изгаряне на мазнини, описана по-долу, ще ви даде 2,5 часа умерено сърдечно и минимум 2 часа тренировка за сила . Това ще ви постави точно в зоната за отслабване от малко над 250 минути седмично умерено упражнение, както се препоръчва от ACM (виж страница 1). Разбира се, можете да миксирате и да се съчетаете, както е подходящо за вашето тяло и график и да увеличите интензитета според нуждите.

Примерна тренировъчна програма за изгаряне на мазнините

Ден 1: Пилатес 40 - 60 мин, кардио 30 мин
Ден 2: Кардио 30 мин
Ден 3: Пилатес 40 - 60 мин
Ден 4: Кардио 30 мин
Ден 5: Кардио 30 мин
Ден 6: Пилатес 40 - 60 мин, Кардио 30 мин
Ден 7: почивка или компенсиране на пропуснат ден

Започнете в Пилатес
Намерете рутинни упражнения за Pilates
Запазете дневника за упражнения

Диета и загуба на тегло

Статия за упражнения и изгаряне на мазнини няма да бъде пълна, без да се споменава другата половина от уравнението за изгаряне на мазнините: това, което ядете. Диета и упражнения вървят заедно за насърчаване на загуба на тегло - в края на краищата, можете да направите всички кардио и Пилатес в света и никога не губят тегло, ако ядете всички калории обратно.

Ето някои ресурси, които ще помогнат с диетичната част на вашия проект за загуба на тегло:
Здравословен начин на живот Отслабване

Изгаряне на мазнини Пилатес DVD

Има и Пилатес DVD, които се фокусират върху изгарянето на мазнини. Те също така обикновено съчетават кардио и Пилатес .
Сравнете цените на пилетата за изгаряне на мазнини

Повече съвети за изгаряне на мазнините

> Източници :

> Позиция на ACSM за физическа активност и отслабване, ACSM онлайн.
CDC. Физическа активност за всеки. https://www.cdc.gov/physicalactivity/basics/adults/index.htm.
> Отделение по здравеопазване и човешки услуги в САЩ. Насоки за физическата активност за американците. https://health.gov/paguidelines/guidelines/default.aspx.