Добра тренировка с ниско въздействие Упражнение

Можете ли да имате висока интензивност с тренировки с ниско въздействие?

Ниското ударно упражнение често се използва във връзка с думите нежна, лесна или лека и често се препоръчва за хора, които не могат или не искат да правят упражнения с висока интензивност. Но какво ще стане, ако искате да работите упорито, но не искате всичко да скача наоколо? Могат ли упражненията с ниско въздействие да ви помогнат да горят калории и да отслабнете, както и да се движите с голямо въздействие? Абсолютно.

Високото въздействие Упражнение не е за всеки

Ако се опитвате да отслабнете, знаете, че влизането в средно високия диапазон на зоната на сърдечната честота (около 65% до 85% от максималната сърдечна честота) е важно за изгарянето на калории . Вероятно вие също знаете, че е по-лесно да увеличите сърдечната честота, когато скачате. Но за някои хора упражненията с голямо въздействие просто не са опция. Някои причини, поради които може да се наложи да избегнете голямо въздействие, са:

Макар че е важно да имате някакъв вид удар за здрави кости, не е задължително да се налага да прескачате, за да получите интензивна тренировка . Много упражнения с нисък удар (което просто означава, че единият крак винаги е в контакт със земята) може да удържи сърдечния ритъм в зоната на сърдечния ритъм ... уловът е, може да се наложи да работите малко по-трудно.

Осъществяване на най-доброто от ниско въздействие Упражнение

Ако някога сте добавили каквото и да било в ходенето на тренировките ви или сте се опитали да скачате за първи път от години, най-вероятно сте забелязали колко висок е сърцето ти. Но ако не можете или не искате да правите упражнения с голямо въздействие, има някои алтернативи. По-долу са само някои от най-популярните дейности с ниска степен на въздействие, заедно с някои трикове, за да извлечете максимума от тренировките си.

ходене

Ходенето е най-популярното упражнение с ниско въздействие, но за да получите сърдечна честота, има някои неща, които може да се наложи да направите.

Разхождайки се по стълбите

Разхождайки се по стълбите, независимо дали са реални стълби или въртящо се стълбище във фитнес залата, може да се окаже изключително интензивна тренировка и чудесен начин да получите сърдечен ритъм. Ако сте начинаещ, опитайте да добавите няколко минути на стълбище към обичайната си тренировка или да се качите на стъпалата във фитнеса за бързи пет минути към края на вашата тренировка. Ще откриете, че не е нужно да вървите много бързо, за да получите сърдечен ритъм.

туризъм

Пешеходната туризъм може да бъде друга тежка ниска активност, особено ако се движите нагоре по наклон. Променящият се терен изисква много работа от долната част на тялото и ходенето по планината включва големите мускули на глуте, бедрата и бедрата - точно това, което искате за интензивна кардио тренировка.

Добавете раница и изгаряте още калории.

Стъпка Аеробика

Стъпка аеробика може да бъде чудесна алтернатива, ако искате хореография упражнение, но не искат удари на hi / lo аеробика. Тъй като сте стъпили на повишена платформа, обикновено можете да получите сърдечна честота, без да правите каквито и да било скачания. Използването на ръцете може да придаде по-голяма интензивност на тренировката. Кате Фридрих е само един инструктор за видео, който предлага тренировки с нисък удар за по-напредналите упражнения като нискочестотен кръг, ниска стъпка на въздействие и ниска максимална стъпка. Можете също така да изпробвате класове за фитнес за група или други по-напреднали видеоклипове, които могат да включват голямо влияние и да променят тренировката, за да я запазят ниско.

Други алтернативи

Можете също така да избирате други дейности, които нямат въздействие, но все пак предлагат високо-интензивни тренировки като колоездене, плуване, ски бягане, Versaclimber или гребане. Всяка от тези дейности може да бъде интензивна, ако работите упорито, но може също да искате да преминете през обучение с въздействие, за да поддържате тялото си оспорвано по различни начини.

Добавяне на интензивност към вашите тренировки

Ключът към работата с упражнения с ниско въздействие е да работите малко по-усилено, като включите цялото си тяло в това, което правите. Изпробвайте някои от тези идеи, за да направите тренировките си по-интензивни:

Ако търсите тренировка с ниско въздействие, проверете тази Low Impact Cardio Blast Workout и този много предизвикателен Low Impact Cardio Challenge . Тези тренировки включват схеми на интензивни, ниско ударни движения, които ще накарат сърцето ви да върви без скокове.