Как да горят повече мазнини с упражнения

Тегло обучение, бягане, ходене, йога и пилатес

Ако целта ви е да изгаряте повече мазнини, ние имаме добра новина за вас. Има разнообразни дейности, които ще ви помогнат да изгаряте мазнини, което означава, че всички ние можем да намерим нещо, което ни харесва, без значение какво е нашето фитнес ниво, начин на живот и цели. Упражненията с по-висока интензивност, като ходене, тренировка и тренировка по тегло, са чудесни за изгаряне на мазнини и калории. Дори по-ниска интензивност упражнения, като йога и Пилатес, могат да допринесат за загуба на мазнини, когато ги комбинирате с други дейности. Разберете как можете да изгаряте повече мазнини с всичко, от тренировка за тежести и бягане до йога и Пилатес.

1 - Изгаряне на мазнините с упражнения

Руслан Дашински / Гети изображения

Може да четете книги или статии в списания, които дават тласък на "най-добрата" тренировка или упражнение за изгаряне на мазнини, но истината е, че всяко упражнение, което ви вкарва в зоната на сърдечния ритъм може да ви помогне да изгорите калории и да изгубите мазнини. Най-доброто упражнение е това, което ви харесва. Когато се наслаждавате на това, което правите, ще го направите по-често и ще работите по-усилено. Ключът е да се съсредоточите върху няколко важни фактора, за да извлечете максимума от тренировките си. Научете повече за изгарянето на мазнините с упражнения .

| Повече ▼

2 - Изгаряне на мазнини с тегло обучение

Герои изображения / Гети изображения

Докато много от нас се фокусират върху кардиото, за да изгаря мазнините, може да се изненадате, че тренировките за тегло са също толкова важни. Тегло обучение, проведено в рамките на подходяща програма, ще изгради мускули, използвайте някои мазнини като източник на енергия по време на тренировка за теглото, а също и да изгаря малко мазнини в периода след тренировка за теглото, когато метаболизмът ви се увеличава, може би за няколко часа. Научете повече за изгарянето на мазнините с тренировка за теглото

| Повече ▼

3 - Изгаряне на мазнините при ходене

Кали9 / Гети изображения

Пешеходството е една от най-добрите кардио дейности, които можете да направите, защото можете да го направите навсякъде, по всяко време и това е отлично упражнение за изгаряне на мазнини. Докато всяко упражнение може да изгори калории, бързото ходене в продължение на 45 минути мобилизира тялото, за да се потопи в мазнините и да запали мазнините. Ходещите могат да постигнат и интензивността на упражненията, която използва повече мазнини като гориво. Научете повече за изгарянето на мазнините при ходене .

| Повече ▼

4 - Изгаряне на мазнините при бягане

Йордания Сименс / Гети изображения

Бягането е чудесен начин да отслабнете и инча и има начини да изгорите повече калории и да направите тренировките по-ефективни. Работейки с висока интензивност, около 80 процента от 90 процента от максималната ви сърдечна честота, ви дава най-много бонус за вашия долар. Въпреки това, с разнообразие от трудни и лесни движения, ще ви помогне да се включите в различни енергийни системи и да избегнете изгаряния и наранявания от прекалено много интензивно движение. Научете повече за изгарянето на мазнините при работа .

| Повече ▼

5 - Изгаряне на мазнините с пилатес

Алисън Майкъл Оренщайн / Гети изображения

Докато Пилатес не винаги изгаря толкова калории, колкото тренировките с по-висока интензивност като бягане, ходене или тренировка за сила, тя може да бъде изключително полезна като част от цялостен план за изгаряне на мазнини. Ключът е да балансирате тренировката за тренировка, за да се справите с цялостната си фитнес с Пилатес за сърцевината и гъвкавостта си, кардио за вашето сърце и силово обучение за вашите мускули. Като част от добре закръглената рутинна и здравословна диета, ще получите максимален потенциал за изгаряне на мазнини. Научете повече за изгарянето на мазнините с Пилатес .

| Повече ▼

6 - Изгаряне на мазнините с йога

Томас Баруик / Гети изображения

Загубата на мазнини се случва, когато изгаряте повече калории, отколкото ядете, което прави упражнението основна съставка, ако се опитвате да отслабнете. Докато някои йога тренировки са с по-бавни темпове, йога може да бъде ефективна част от всяка програма за отслабване. За да получите най-голям потенциал за изгаряне на мазнините от вашите тренировки по йога, изберете бърза крачка и го комбинирайте с други кардио тренировки и тренировъчни дейности за балансирана програма. Научете повече за изгарянето на мазнините с йога .

| Повече ▼