Въглехидрати и калории в Хелоуин бонбони

Колко захар е в този забавен размер Snickers бар? Колко калории в този малък пакет от M & M's? Докато пълен размер пакети бонбони имат хранителна информация на опаковката, потопът, който идва от дома на трик или лечение обикновено не. Тук са калориите и въглехидратите информация за много от обичайните Хелоуин бонбони третира .

Сервиращите размери могат да бъдат трудни, особено при офшорни марки.

Например, пакет "Палмър Хелоуин" с чаши от фъстъчено масло показва размери на порция от 1,5 унции, но те не казват колко чаши фъстъчено масло са в сервиране. В чантата от 26 унции има 63 парчета бонбони, а вие са оставени да го разберат от там. Една сервира се оказва нереалистична 3.64 бонбони.

Също така, "размерът на забавлението" и "размерът на закуската" често са на опаковката, но тези размери не са стандартни. Размерът на закуска на един тип бонбони може да бъде същият като размера на забавлението на друг. Още по-лошо е, че има случаи, когато размерът на снек от същия тип бонбони се различава от една чанта до друга и със сигурност се променя с течение на времето, обикновено става по-малък. Проверете теглото на бонбоните и етикета на торбата, за да сте сигурни.

Един грам въглехидрати осигурява 4 калории. Някои бонбони имат хранителни вещества в допълнение към въглехидратите, като мазнини или протеини , които осигуряват допълнителни калории на порция.

Шоколадови барове и целувки (предимно шоколад)

Фъстъци и фъстъчено масло бонбони

Смесени бонбони за бонбони

Тафи и Карамел

Плодове и бонбони

Твърди бонбони и попа

Други бонбони

Словото от

Възможно е да имате без захар, но забавно Хелоуин . Независимо дали сте на диета с ниско съдържание на въглехидрати , искате да контролирате захарта за диабет или просто искате да избегнете рафинирана захар, ще трябва да зададете нови традиции и третира, за да се насладите.