Преди да купите Упражнение Видео

Изготвянето на видеоклипове е чудесен начин да се упражнявате - те са евтини, можете да тренирате по всяко време и има хиляди качествени клипове за всяко фитнес ниво и цел. Въпреки това, не всички видеоклипове са създадени равни и е лесно да губите пари за видеоклипове, които никога няма да използвате. Използвайте тези съвети и насоки, за да намерите идеалния видеозапис за вас.

Определете нивото си за фитнес

Видеоклиповете обикновено се предлагат на пазара за начинаещи, междинни и / или напреднали упражнения, въпреки че тези категории се припокриват.

Като цяло, ако никога не сте упражнявали или ако е било дълго време, изберете клипове за начинаещи. Ако упражнявате в продължение на три месеца, вие сте средно напреднали и ако сте работили повече от три месеца, потърсете по-напреднали видеоклипове. Когато избирате нов видеоклип, внимавайте с описанията на видеоклиповете. Някои твърдят, че са начинаещи тренировки, но се оказват междинни или обратно. Проверете коментарите в Video Collage или Video Фитнес, за да получите по-добра представа за това, което тренировките наистина харесват.

Какъв вид тренировка искаш?

Търсите ли кардио тренировка или тренировка за сила? Йога или Пилатес? Кикбокс или стъпка? Има стотици видеоклипове на пазара и някои комбинирани елементи от различни тренировки, докато други се фокусират върху една специалност. За да получите най-много бон за вашия долар, помислете за видеоклипове, които включват повече от един вид тренировка или да опитате видео обучение верига .

Използването на видео каталог, като Collage Video, може да ви помогне да изберете видеоклипове, които да отговарят на вашите нужди и график. Не забравяйте да посетите Video Fitness и да прочетете отзивите там.

Решете колко време трябва да упражнявате

Помислете колко време наистина трябва да тренирате, преди да купите видео за упражнения.

Ако тренировката е твърде дълга, може да я прескочите напълно. Ако имате само няколко минути на ден, или трябва да разделите тренировките си, обмислете да получите видео за обучение, като Cathe Friedrich's Drill Max или видеоклипове, които включват както тренировка за кардио и сила, така и предварително смесени тренировки, така че да можете да изберете по-кратък или по-дълги тренировки, за да отговарят на графика ви.

Колко оборудване ви е необходимо?

Преди да купите видеоклип, проверете дали разполагате с необходимото оборудване. Често можете да намерите замествания (например, като използвате гири вместо мряна) и някои видеоклипове могат да се доставят с необходимото оборудване (като тренировка за резистентност). Ако ще правите определен тип тренировка в дългосрочен план, като тренировка за сила или стъпка по аеробика, инвестирайте в оборудването, от което се нуждаете. Винаги ще имате достъп до него, независимо дали правите видеоклипове или тренировки сами .

Наемете го или го потопете

Преди да купите видеоклип, проверете уеб сайтове, които или наемат видеоклипове, или пускат видеоклипове за тренировки. Не забравяйте, че можете да посетите и местната библиотека, за да видите какво има на разположение. Ако имате приятели, които тренират с видеоклипове, започнете програма за обмен, където можете да търгувате и да ги изпробвате, преди да ги купите.

В крайна сметка всички сме завършили с видеоклипове, които никога не сме правили - може да успеете да го направите за по-добра.