Готови ли сте да направите промяна в начина на живот?

Когато става въпрос за загуба на тегло , обичайните думи често може да чуете включват думите "начин на живот" и "промяна" ... както в, трябва да се направи, за да бъде успешна при отслабване. Може да изглежда, че отслабването е проста цел - направете малко упражнение , отидете на диета и воала! Но ако това беше толкова просто, щях да съм извън работа и ще бъдеш твърде зает, за да четеш това.

Докато списанията и инфомармите правят това да изглежда лесно, отслабването отнема упорита работа и това често означава промяна на различни аспекти на живота ви, как да прекарвате времето си, как да планирате деня си и как / какво ядете. Ако начина, по който живеете, не позволява тези промени, доколко ще получите?

Какъв е начинът ви на живот?

Причината за начина на живот е толкова важно, защото начинът, по който живеете, определя вашите избори и тези решения решават колко сте здрави и дали сте на път за загуба на тегло. И така, какво е здравословен начин на живот ?

Типичните компоненти включват не пушене, хранене на здравословни храни, упражняване и поддържане на тялото на здравословно тегло. Къде падате върху здравословния начин на живот?

Колко време прекарвате ...

Колко време прекарвате ...

Ако отделите повече време да правите нещата в първия списък, отколкото вторият, е време да преосмислите приоритетите си и да решите какво наистина искате за себе си. Да живееш здраво означава да отделяш време и енергия на тялото си - да го преместиш и да обръщаш внимание на това, което влагаш в него. Поддържането на нездравословен начин на живот означава, че можете да избягвате да изразходвате енергия, време и усилия ... но на каква цена?

Избиране на здраве

Като хора обичаме навици и обичаи, толкова много често продължаваме да вършим едни и същи неща, дори когато знаем, че те не са добри за нас. Промяната на лошите навици изисква време и усилия.

Какво може да се наложи да промените за здравословен начин на живот

Наградите за извършването на тези промени са безкрайни, но началото е толкова трудно.

Къде започваш?

Опитайте се да запазите дневника за дейността и да отбележите колко време прекарвате в седнало положение, вместо да се движите. След това вижте дали можете да намалите този брой - да се разхождате повече, да се изправяте и да се разтягате, просто се движете повече.

След това разгледайте вашата диета и просто изберете едно нещо, което бихте могли да направите по-добре. Може би ще можете да ядете повече плодове и зеленчуци, или може би ще изядете твърде често. Работете върху това нещо, докато не постигнете напредък, след което можете да изберете друго нещо.

Работата по една промяна в даден момент е бавна, да, но когато промените прекалено много наведнъж, има много по-голяма вероятност да се върнете към старото поведение. Отделянето на време води до трайни промени и в крайна сметка до по-здравословен начин на живот.