Как да получите страхотно тренировка по тялото

Тегло на тялото Упражнение

Повечето от нас знаят, че тренировките за сила са важни за изгарянето на мазнини и за изграждането на силни мускули и кости, но често се плашим от работа с тегло, защото нямаме подходящото оборудване.

Гроздовете, мраморите и други инструменти могат да добавят интензивност към тренировките, но не е нужно да имате скъпо оборудване, за да получите страхотна тренировка. Има много начини да работите с тялото си, без да е необходимо оборудване.

Професионалистите на телесната тренировка

Голямото нещо за тренировките за телесно тегло е, че можете да ги правите навсякъде: у дома , на работното място , в хотелската стая или в стаята за гости на свекърва ви. Необходимо е само няколко минути от времето и няколко идеи за тренировките.

Недостатъкът на тренировката без допълнителна тежест е, че понякога е трудно да оспорите тялото си и ако никога не получите каквото и да е оборудване, е трудно да се развива.

С теглото си като единствената си съпротива, единственият начин да постигнете напредък е да спечелите повече тегло, което вероятно не е опция. Все пак нещо винаги е по-добро от нищо и има начини да направи упражненията по-трудно.

Съвети за извличане на максимална полза от теглото си тренировки

Ако не използвате оборудване, ще трябва да използвате някои техники, за да направите тренировката си предизвикателна.

  1. Използвайте един крак наведнъж. Опитайте с един крака с мъртви лифтове или с еднокраки клекове . Необходимостта да поддържате цялото си телесно тегло с един крак ще добави повече съпротива към вашето упражнение.
  1. Отидете бавно. Вземете 8-12 секунди, за да завършите всяко повторение. Това увеличава времето ви под напрежение , добавяйки повече интензивност към вашите упражнения.
  2. Променете темпото . Друга идея за промяна на темпото е да добавите някои импулси към вашето упражнение. Например, клякайте на пейка и след това направете 8 малки импулси нагоре и надолу. Повторете това 8 пъти и няма да имате нужда от тегло, за да усетите изгарянето.
  1. Увеличете повторенията си. Например, ако сте използвали тежести, може да направите 12 до 16 клека. Без тежести, можете да увеличите своите повторения до 20 или 30 (или повече), за да компенсирате липсата на допълнително тегло.
  2. Правете комбинирани упражнения . Работата на повече от една мускулна група в даден момент е чудесен начин да получите по-голяма интензивност от вашите упражнения за телесно тегло. В тази категория попадат неща като клякания , подслон и лекота .
  3. Опитайте обучение на веригата . Друг начин да запазите интензитета е да настроите програмата си в стил на схемата - да правите едно упражнение след друго, без почивка между упражненията. Опитайте се да направите набор от движения, последвани от набор от лапи и ще видите колко е труден. Опитайте тази 10-минутна тренировка на телесното тегло.

Ел Евтико оборудване

Ако искате да използвате някакъв вид съпротивление, но не искате да харчите пари за оборудване, опитайте тези идеи:

  1. Пълните бутилки за вода и неотворените кутии за супа правят големи гири.
  2. Попълнете стар чорап с пясък или монети и го завържете в края. Voila! Вашите собствени гири.
  3. Ако пътувате, вземете съпротивителни ленти с вас за лесен начин да добавите интензивност, без да се налага да носите много оборудване.
  4. Използвайте стълбището си за неща като спадове, оголвания, ластици и др.