Текущи и Отслабване Цели

Текущи за отслабване

Като една от най-енергичните упражнения там, бягането е изключително ефективна дейност за отслабване. Много бегачи пускат паунда и са в състояние да запазят теглото си. Въпреки това, заслужава да се отбележи, че другите се превръщат в жертва на общи грешки загуба на тегло . Ако се надявате да използвате тичане, за да отслабнете, посъветвайте се с някои изпитани и истински съвети, които могат да ви помогнат да бъдете успешни и да останете на път.

Здравословно хранене е първата стъпка

Ако искате да отслабнете, работете, имайте предвид, че ще изличите само паунда, ако изгаряте повече калории, отколкото консумирате.

За да загубите един килограм, трябва да изгорите чрез упражнения или жизнени функции около 3500 калории. Така че, ще трябва да комбинирате бягане със здравословна диета.

Наблюдателите имат специални нужди от хранене , но все пак се прилагат основните принципи за здравословното хранене. Опитайте да избирате по-малки порции храни с високо съдържание на мазнини и висококалорични храни и ядете повече цели зърна, плодове и зеленчуци.

Една от най-често срещаните грешки сред бегачите е, че те прекомерно компенсират калориите, изгорени при упражнения с допълнителни калории от повече храни и напитки.

Някои бегачи дори установяват, че те наддават на тегло или удрят стена за отслабване , въпреки редовното им обучение. Първата стъпка, за да постигнете целта си, е да знаете колко много ядете. Използвайте този калкулатор, за да научите колко калории имате нужда от загуба на тегло.

Един от начините да се предотврати консумирането на "стелт калории" или безразсъдно хранене е да напишете всичко, което ядете в списание за няколко седмици. Прегледът на протокола за приема на храна ще ви помогне да видите къде трябва да се подобри диетата ви. И понеже знаете, че ще трябва да го регистрирате по-късно, може да ви накара да помислите още веднъж, преди да ядете шоколадовото поничка, което ви помага да останете на път.

Наблюдателите често установяват, че постоянно се чувстват гладни , така че ще искате да опитате да планирате закуската и ястията си, за да избегнете прелитането. Получете идеи за 100-калорични закуски и още съвети как да избегнете преяждане чрез контролиране на размера на порциите .

Научете повече:

Полезни съвети за бягане от бягаща пътека

Много нови участници започват да работят на бягаща пътека заради удобство и безопасност. След като подобрите издръжливостта и увереността си, може да искате да преминете на открито (времето позволява), но неблагодарна е страхотно място, за да започнете с навик навик.

Помислете за тези насоки, за да увеличите своята бягаща пътека, така че да изгаряте повече калории по време на всяка сесия.

Следвайте графика за обучение

Придържането към график за обучение е лесен начин да останете мотивирани да бягате. Ще знаете точно какво трябва да правите всеки ден и - тъй като всеки ход се гради върху следващия - ще бъде по-трудно да отложите или прескочите тренировки. Следвайки графика, може да ви помогне да избегнете наранявания, като не увеличавате скоростта си твърде бързо. Ако сте нови за бягане, тук са графици за обучение за начинаещи, за да проверите:

Стартирайте редовно

Съгласуваността е ключова, според участниците, които успешно губят тегло и го държат на разстояние. Ако не искате да следвате графика, все още трябва да сте сигурни, че редовно работите, защото няма да отслабвате, като работите веднъж седмично.

Най-добре е да правите някаква дейност всеки ден. Но ако това не е възможно, опитайте да стреляте поне три до четири пъти седмично. Ако установите, че мотивацията ви за работа е страдание, следвайте тези съвети, за да се вдъхновите. Един хитрост, за да останете мотивирани, е да се отдадете на малки награди, когато достигнете крайъгълен камък, като провеждане на определена раса или достигане на определено разстояние. Просто се уверете, че използвате нехранителни награди, като педикюр, масаж или хладен ход.

Научете повече:

Дръжте го предизвикателство

Включването на работа с бързина или интервални тренировки (работи с много бърза скорост за кратки интервали от време) в текущата ви рутина също може да помогне на вашите усилия за загуба на тегло. Скоростта на работа изгаря голямо количество калории за кратък период от време. Също така ще увеличите мускулната маса и ще подобрите метаболизма си в покой, което ще ви накара да изгорите повече калории през целия ден. Опитайте се да добавите забавни предизвикателства , като например провеждането на 5k всеки месец за една година, за да подобрите мотивацията си.

Може да помислите също така за добавяне на силово обучение към вашата рутина. Някои бегачи откриват, че могат да увеличат усилията си за загуба на тегло (и изпълнение), като правят упражнения за укрепване два до три пъти седмично.

Speed ​​тренировки:

Получете още съвети как да увеличите метаболизма си и как да изгаряте повече калории по време на вашите писти .

Яжте за изпълнение

Ако работите редовно и тренирате за събития на дълги разстояния, правилното хранене е особено важно за вашето представяне. Пропускането на храна не ви позволява да тренирате с адекватно подхранвани мускули. Не трябва да смалявате калориите преди , по време на (когато е необходимо) и веднага след вашите много интензивни и дълги тренировки. Това са изключително важни времена, когато храненето е важно за постигането и възстановяването.

Често задавани въпроси за текущи и отслабване

Ето някои често срещани въпроси от участниците, които искат да отслабнат, като пускат:

Словото от

Отново, бягането е страхотна дейност за отслабване. Той има изгаряне с високи калории и може да се направи навсякъде с нищо по-необходимо от добър чифт маратонки. Това каза, ако откриете, че бягането не е за вас, не се отказвайте от усилията си за отслабване. Намерете упражнение, което ви харесва. По-важно е, че сте в състояние да се придържате към обичайната си практика, отколкото да изберете една конкретна дейност спрямо друга.